Alibeyköy'de trafikte kadına saldırı kameraya yansıdı

İstanbul Alibeyköy'de bir kişinin trafikte sinirlendiği kadına saldırı anı cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntüler sosyal medyada çok sayıda kişi tarafından paylaşılırken, saldırgana tepki yağdı. Öte yandan İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, şahsın gözaltına alındığını açıkladı.

İstanbul Pendik’te 7 aylık hamile kadının içinde bulunduğu aracın önünü keserek aracın dikiz aynasını kırıp kaputu teklemeyen baklavacı kardeşler Hasan Sel ve Hüseyin Sel’in, sergilediği şiddet görüntülerinin bir benzeri dün yine İstanbul'da yaşandı.

BU SEFER ADRES ALİBEYKÖY'DÜ

Akşam saatlerinde, Eyüpsultan ilçesi Alibeyköy semtinde insanı şoke eden bir olay yaşandı. Bir kişi, henüz bilinmeyen bir nedenle trafikte sinirlendiği kadına küfrederek, saldırdı. Saldırgan kadının kullandığı otomobilin ön camını kırdı.

Alibeyköy'de trafikte kadına saldırı kameraya yansıdı

CEP TELEFONUYLA OLAYI KAYDETTİ

Kadın ise olayı cep telefonu ile saniye saniye kaydederek, saldıran kişiye tepki gösterdi. DHA'nın haberine göre; çevredeki vatandaşların yardımıyla olay daha da büyümeden engellenirken, saldırgan aracına binerek olay yerinden uzaklaştı.

Alibeyköy'de trafikte kadına saldırı kameraya yansıdı - Resim : 2

SOSYAL MEDYADA BÜYÜK TEPKİ

Öte yandan, görüntülerin sosyal medyada yayınlanmasının ardından, tepki yağdı. Görüntüler çok sayıda kişi tarafından paylaşıldı.

O MAGANDAYA GÖZALTI

Trafikte kadın sürücüye küfredip aracının üzerine çıkarak camını kıran şahsın gözaltına alındı. Gözaltı haberini İstanbul Valisi Ali Yerlikaya duyurdu.

Vali Yerlikaya, Twitter'dan yayınladığı mesajda şunları yazdı:"Trafikte yol verme tartışması nedeniyle Sena kardeşimize saldıran şahıs gözaltına alınmıştır. Beni derinden üzen bu olayı kınıyorum. Hep birlikte takipçisi olacağız."

DHA

Alibeyköy'de trafikte kadına saldırı kameraya yansıdı ile ilgili etiketler kadına şiddet alibeyköy kadına trafikte saldırı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.