Alibeyköy'de trafikte kadına dehşeti yaşatan magandayla ilgili flaş gelişme

Alibeyköy’de trafikte tartıştığı kadına saldıran şüpheli Emre E., hakkında savcılıkça yürütülen soruşturma tamamlandı. İddianamede şüphelinin 4 ayrı suçtan 8 yıla kadar hapisle cezalandırılması talep edildi.

İstanbul Eyüpsultan'da, 13 Ağustos akşamı saat 20.20 sıralarında, Diş Doktoru Sena Koçak Genç, trafikte tartıştığı Emre E. tarafından darp edildi. Genç'in aracı üzerine zıplayarak camını kıran zanlı Emre E., genç kadına yumrukla saldırdı. Sosyal medyada büyük tepki çeken olay sonrası gözaltına alınan zanlı Emre E. tutuklandı.

4 AYRI SUÇTAN 8 YIL HAPİS İSTENDİ

Sena Koçak Genç'e hakaret ettiği ve aracının kaportasına çıkıp ön camını kırdığı iddiasıyla tutuklanan Emre E. hakkında 4 ayrı suçtan 8 yıla kadar hapis istemiyle iddianame düzenlendi.

 

"BANA KÜFÜR EDEMEZSİN DEDİM"

Sena Koçak Genç ise yaşadıklarını şöyle anlatmıştı: "İş yerimden çıktım evime ilerliyordum. Araçta tek başımaydım. Sinyalimi verip sağ tarafa doğru geçmeye çalıştım. O sırada kornaya yüklenmeye ve küfürler yağdırmaya başladı. Aracın camları açık olduğu için sesi geliyordu. Durdum orada, 'bana küfür edemezsin' dedim kendimi savundum.

"SOL KOLUMA DARBE DE ALDIM"

O sırada yanıma yanaşıp tekrar küfürleri şiddetlendirmeye başladı. Ağza alınmayacak şeyler söyledi. Yanındaki bayanlar da arkadan küfür ediyorlar bana. Bir yandan tehdit ediyor öne geç göstereceğim sana. Önümüzü kesti ilerleyen yolda.

İndi aracından üstüme doğru yürümeye başladı. Ben o sırada yardım çağırıyorum. O sırada videoyu açmaya çalıştım. Sol kol tarafıma bir darbe aldım. Daha sonra aracın üzerinde zıplamaya başladı. Kendisinin en ağır biçimde cezalandırılmasını istiyorum."

DHA

 

Alibeyköy'de trafikte kadına dehşeti yaşatan magandayla ilgili flaş gelişme ile ilgili etiketler alibeyköy trafikte kadına saldırı trafik magandası
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.