Alibaba 20 Milyar Dolarlık Bitcoin (BTC) Yatırımı Yaptı! Bitcoin Piyasası Hareketlendi! Yükseliş Eğiliminde Artış Var! Bitcoin Alacaklar Dikkat

Bitcoin piyasalarında ortaya atılan şok iddialara göre Alibaba isimli şirketin tamı tamına 20 Milyar dolarlık bitcoin (BTC) yatırım yapmış olabileceği konuşuluyor. Yılın ikinci çeyrek döneminin ilk günü, kripto para birimi topluluğu için yükseliş eğilimi ortaya çıkıyor.

Bitcoin piyasalarında ortaya atılan şok iddialara göre Alibaba isimli şirketin tamı tamına 20 Milyar dolarlık bitcoin (BTC) yatırım yapmış olabileceği konuşuluyor. Yılın ikinci çeyrek döneminin ilk günü, kripto para birimi topluluğu için yükseliş eğilimi ortaya çıkıyor.

Yılın ikinci çeyreğinde yaşanan son dakika bilgisine göre, kripto para birimi topluluğu için yükseliş eğilimi yaşandığı gün yüzüne çıkıyor. Bitcoin, 65.000 dolarlık seviyeyi yeniden test etmeye başlarken, Ethereum Nisan ayını 2500 doların üzerinde bitirerek yatırımcıları uzun bir süredir beklenen 3500 dolarlık seviye için bir hayli ümitlendirdi. 

Piyasa Bir Anda Hareketlendi

 

Piyasada yaşanan bütün bu hareketler, topluluğun artış konusunda daha da umutlanmasını ortaya koyarken yeni bir dedikodu işleri daha da farklı bir konuma getirdi. Ortaya atılan dedikodu ve iddialara göre Çin merkezli e-ticaret şirketi olarak bilinen Alibaba, tam 20 milyar dolar değerinde olduğu iddia edilen Bitcoin alışverişi yaptı.

Ancak ortaya atılan Alibaba gerçekten 20 Milyar dolarlık bitcoin yatırım yaptı mı iddiaları gündemde bomba etkisi yarattı. Kripto Twitter’da yer alan söylenti, e-ticaret liderinin firması için Bitcoin’den adil bir pay aldığı yönünde yer alıyor. İddialardan elde edilen sonuçlara göre bu adil bir pay çünkü Alibaba’nın, Bitcoin sahipliği rekabetinde küresel çaptaki rakiplerine katılması çok doğru ve net bir kararı ortaya çıkartıyor. 

Belirsiz Finans Raporları

 

Konu ile ilgili ele alınan diğer her üç ayda bir düzenlenen finans raporu gibi, bu da işletmenin senenin ilk dönemindeki büyümesini ortaya koyan önemli toplam rakamları içeriyor. Hatta ortaya atılan bazı iddialara göre alım ve satımın daha önceden yapıldığı da ortaya çıkıyor. Ancak resmi kaynaklar belirsiz bir durumu ortaya koyuyor.

Alibaba 20 Milyar Dolarlık Bitcoin (BTC) Yatırımı Yaptı! Bitcoin Piyasası Hareketlendi! Yükseliş Eğiliminde Artış Var! Bitcoin Alacaklar Dikkat ile ilgili etiketler Bitcoin
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.