'Ali, ya o anlaşmaya imza atar ya da...'

Habertürk yazarı Serdar Ali Çelikler köşe yazısında flaş bir iddiada bulundu. Çelikler, F.Bahçe eski yöneticisi Önder Fırat'ın Bodrum Yalıkavak'ta dostlarıyla beraberken Nihat Özdemir ile konuştuğunu, Özdemir'in kendisine "Ali, ya o anlaşmaya imza atar ya da oyuncularının hiçbirine lisans çıkartmam. Bu konuda asla geri adım atmam" dediğini iddia etti.

Habertürk yazarı Serdar Ali Çelikler, yazısında Fenerbahçe'nin çok tartışılan harcama limitleri konusunda izlemesi muhtemel yolları kaleme aldı. Çelikler, söz konusu ihtimalleri 5 maddede sıralarken eski başkan Aziz Yıldırım'ın borçlarla ilgili kefaletlerinin de arkasında durduğunu ifade etti.

Yazısında kulüplerin bankalarla imzaladığı anlaşmalara da değinen Çelikler, "Kulüplerin bankalara esir olmasına ve meta olarak alınıp satılmasına olanak sağlayan "Kölelik Anlaşması"yla ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor." ifadesini kullandı. 

 

Yazısında flaş bir iddiayı ortaya atan Çelikler, F.Bahçe eski yöneticisi Önder Fırat; Bodrum Yalıkavak'ta dostlarıyla beraberken Nihat Özdemir ile konuştuğunu, Özdemir'in kendisine "Ali, ya o anlaşmaya imza atar ya da oyuncularının hiçbirine lisans çıkartmam. Bu konuda asla geri adım atmam" dediğini iddia etti. 

Çelikler, Özdemir'in "Ben olsam imzalarım" dediği anlaşmayı hiç bir iş adamının imzalayacağını vurgulayarak şu ifadeleri kullandı:  Bugüne kadar 'Ya engizisyon ya ölüm' diyen Özdemir; önce bir yandaş medyasına "Ben olsam imzalarım" dedi ki imzalamazdı. Bu kölelik anlaşmasını hiçbir akıllı iş adamı imzalamaz. Ertesi gün Akşam gazetesine 'İstediği banka ile imzalasın' diyerek 'Engizisyon dışında da alternatif var' dedi.

 

SERDAR ALİ ÇELİKLER'İN YAZISINI OKUMAK İÇİN...

 

'Ali, ya o anlaşmaya imza atar ya da...' ile ilgili etiketler Fenerbahçe TFF serdar ali çelikler Habertürk Yazarı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.