Ali Sunal'dan Eren Bülbül'lü yanıt...

Show TV ekranlarında yayınlanan ekran klasiklerinden Güldür Güldür'de bundan 5 yıl önce "Berkin Elvan Ölümsüzdür" pankartı açılmıştı. Bu pankarta ilişkin fotoğraf sosyal medyada örgütlü bir grup tarafından "#GüldürGüldürİzlemiyoruz" etiketi ile gündeme getirildi. Türkiye gündeminin ilk sırasına yükselen etikete Ali Sunal "Eren Bülbül" mesajı ile cevap verdi.

Show TV'nin başarılı yapımlarından Güldür Güldür 5 yıl önce açtıkları pankart nedeniyle sosyal medyanın gündemine yerleşti.

Güldür Güldür oyuncularının tam kadro bulunduğu fotoğrafta oyuncular ellerinde "Berkin Elvan Ölümsüzdür" mesajını tutuyorlardı.

Bu pankart açılmasından tam 5 yıl sonra Twitter'da "GüldürGüldürİzlemiyoruz" etiketi ile yeniden gündeme geldi.

Sosyal medyada örgütlü bir grup tarafından paylaşılan etiket Türkiye'nin gündeminde ilk sıraya çıktı.

Ali Sunal'dan Eren Bülbül'lü yanıt...

Bu etiket altında Güldür Güldür ekibini hedef alan mesajlara yanıt Ali Sunal'dan geldi. 

#GüldürGüldürİzlemiyoruz etiketi altında kendisini ve Güldür Güldür’ü hedef alanlara cevap veren Ali Sunal, Eren Bülbül’ün ölümünün ardından sosyal medya hesabından paylaştığı, “Eren iyi ki varsın… ve hep var olacaksın güzel kardeşim #iyikivarsıneren” mesajını hatırlattı.

“Eren Bülbül’ü neden paylaşmıyorsun” diyenlere bu şekilde yanıt veren Ali Sunal, “Görmek isteyene! Kavgalar olmasın hiçbir gencimizin burnu bile kanamasın dileğim budur” ifadesini kullandı.

Ali Sunal'dan Eren Bülbül'lü yanıt... - Resim : 2

 

Ali Sunal'dan Eren Bülbül'lü yanıt... ile ilgili etiketler Sosyal Medya Ali Sunal güldür güldür #GüldürGüldürİzlemiyoruz eren bülbül berkin elvan
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.