Ali Sunal'dan babasının ölüm yıl dönümü ile ilgili duygulandıran paylaşım!

Oyuncu Ali Sunal, babası Kemal Sunal'ın 17'inci ölüm yıl dönümünde duygusal bir metin yayımladı.

Bugün, bir film çekimine gitmek için bindiği uçakta kalp krizi geçirerek hayata veda eden Kemal Sunal'ın ölümünün 17'inci yıl dönümü.

Usta sanatçının oğlu, henüz 55 yaşında hayatını kaybeden babasıyla birlikte rol aldığı filmden bir kareyi takipçileriyle paylaştı.

yrtyrt

Ali Sunal, İnstagram'da yayımladığı fotoğrafae, "17 yıl olmuş omzuna yaslanamayalı babam. O kadar ihtiyacım var ki o omuza. Ama olmuyor, olamıyor işte. Çok seviliyorsun babam sevenlerin senin gitmene unutulmana asla izin vermiyorlar. Şimdi onların çocukları torunları da senin hayranın onlar da ezberliyor repliklerini bakışlarını gamzeni gülümsemeni. Özlüyorum seni benim dünyanın en güzel gülen kahramanım" notunu yazdı.

Ali Sunal'dan babasının ölüm yıl dönümü ile ilgili duygulandıran paylaşım! ile ilgili etiketler Kemal Sunal ölüm Ali Sunal
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.