Ali Sunal ve Gül Sunal'dan Kemal Sunal'ın vefatının yıl dönümünde duygulandıran paylaşım

Usta oyuncu Kemal Sunal bugün aramızdan ayrılalı tam 22 yıl oldu. Kemal Sunal'ın kendisi gibi oyuncu olan oğlu Ali Sunal, babasının vefatının yıl dönümünde duygusal bir paylaşımda bulundu. Güldür Güldür Show adlı programla ekranlarda olan Ali Sunal, babasıyla çekilen sünnet hatırasını Instagram hesabından yayınladı. Kemal Sunal'ın eşi Gül Sunal ile özlemini dile getirdi.

Tosun Paşa, İnek Şaban, Sakar Şakir, Salako gibi hayat verdiği karakterlerle gönüllerde taht kuran ve milyonları güldüren usta oyuncu Kemal Sunal'ın vefatının üzerinden tam 22 yıl geçti. 3 Temmuz 2000'de ilk kez uçağa binen Kemal Sunal geçirdiği kalp krizi sonucu 55 yaşında aramızdan ayrılmıştı. Sevenleri Kemal Sunal'ı ölüm yıldönümünde unutmadı.


Kemal Sunal'ın kendisi gibi oyuncu olan oğlu Ali Sunal da babasının ölüm yıldönümünde sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Ali Sunal paylaşımına şu notu düştü: "Bugün yanımızdan gitmenin 22. yılı. Tarifsiz bir özlem içindeyim babam. İyi ki bu dünyadan geçmişsin bize eserlerini bırakmışsın şimdi torunların seni o izlemeye doyamadığımız eserlerinden tanıyacak. Seni çok seviyorum yattığın yer incitmesin benim melek babam…"

Ali Sunal ve Gül Sunal'dan Kemal Sunal'ın vefatının yıl dönümünde duygulandıran paylaşım

Kemal Sunal'ın eşi Gül Sunal da Instagram hesabından yaptığı paylaşımda "Kemalcim 1 sene daha geçti… Biz yine hiç ayrılmadık. Bugün ilk defa sana gelemiyorum. Ama hep yanımdasın bunu biliyorsun di mi? çok özlüyorum çok…" ifadelerini kullandı.

Ali Sunal ve Gül Sunal'dan Kemal Sunal'ın vefatının yıl dönümünde duygulandıran paylaşım - Resim : 2

Ali Sunal ve Gül Sunal'dan Kemal Sunal'ın vefatının yıl dönümünde duygulandıran paylaşım ile ilgili etiketler Kemal Sunal Ali Sunal gül sunal
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.