Ali Sunal ile Nazlı Kurbanzade'nin bebekleri dünyaya geldi! Gül Sunal'ın o sözleri duygulandırdı

Show TV'de ekrana gelen 'Güldür Güldür Show'un 'Aziz Bey'i Ali Sunal, yeniden baba olmanın heyecanını yaşadı. 2018 yılında avukat Nazlı Kurbanzade ile nikah masasına oturan ve ilk çocukları Narin'i 2019 yılında kucağına alan çift yeniden anne baba olmanın mutluluğunu yaşadı.

Usta sanatçı Kemal Sunal'ın 43 yaşındaki oyuncu oğlu Ali Sunal, avukat Nazlı Kurbanzade ile 2018 yılında nikah masasına oturmuştu. Çift, Ağustos 2019'da da ilk kızları Narin'i kucaklarına almıştı.


NİL BEBEK DÜNYAYA GELDİ


Mutlu bir evlilik sürdüren Ali Sunal ile Nazlı Kurbanzade, dün ikinci kez anne-baba olmanın heyecanını yaşadı. İkinci kızlarını kucaklarına alan ikili, müjdeli haberi sosyal medya hesaplarından duyurdu. Ali Sunal ile Nazlı Kurbanzade, kızlarına verdikleri ismi de açıkladı.

Ali Sunal ile Nazlı Kurbanzade

Çift, dün gece dünyaya gelen kızlarına 'Nil' adını verdi.

 Ali Sunal ile Nazlı Kurbanzade

 

Ali Sunal, güzel haberi sosyal medya hesabından duyurdu:

"Maceralarımıza çok güzel bir tanesi daha eklendi Nazlım... Bana hayal edemeyeceğim güzellikler yaşattığın için sana teşekkür ederim canım sevgilim. Evet bildiniz! Nil kızım doğdu... Herkes iyi, selamları var."

Nazlı Kurbanzade de Instagram sayfasında "Ne sürprizli bir gün... Hikayemiz çok heyecanlı başladı. Hep böyle mutlulukla devam etsin. Ailemize hosgeldin canim Nil " notunu paylaştı.

Ali Sunal ile Nazlı Kurbanzade

''KEMAL ÜÇÜNCÜ TORUNUMUZ GELDİ''

Babanne Gül Sunal, hastane odasında çekilen fotoğrafın altına "Kemaaaaalll !!! Üçüncü torunumuz Nil dünyaya geldiiiiiiii…" notunu düştü.


Ali Sunal ile Nazlı Kurbanzade'nin Narin adında bir kızları, Ezo Sunal ile Ömer Öztüyen'in ise Nova isminde bir kızları var.

 

Ali Sunal ile Nazlı Kurbanzade'nin bebekleri dünyaya geldi! Gül Sunal'ın o sözleri duygulandırdı ile ilgili etiketler Ali Sunal Kemal Sunal Nazlı Kurbanzade gül sunal
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.