Ali Şansalan Kim min-jae'ye kırmızı kart gösterirken ne dedi?

Trabzonspor-Fenerbahçe maçının olay hakemi Ali Şansalan'ın Kim min-jae'ye gösterdiği 2. sarı kartın ardından Güney Koreli stopere "Bariz gol şansı" diye açıklama yaptığı ortaya çıktı. Vitor Pereira ise kırmızı kart sonrası hakemle girdiği diyaloğun detaylarını paylaştı.

Trabzonspor'un 3-1 kazandığı Fenerbahçe maçına Ali Şansalan'ın Kim min-jae'ye 2. sarıdan gösterdiği kırmızı kart damgasını vurdu. Süper Lig kariyerinde ilk kırmızı kartını gören Güney Koreli'nin atılmasıyla maçın gidişatı değişti.

Sezon başından beri yaşanan Merkez Hakem Kurulu tartışmalarına bir yenisi daha eklenirken, Ali Şansalan'ın kırmızı karta gelirken depar atması ayrıca eleştirildi. Rıdvan Dilmen hakemi Usain Bolt'a benzetirken, Ali Koç taraftarları ayaklanmaya çağırdı.

Kim'in Djaniny'yi düşürdüğü pozisyonu defalarca izleyen futbolseverler yorumu hakeme bıraktı. Ancak Fenerbahçe cephesi niyetin kötü olduğunu düşünüyor. Bu sırada Şansalan'ın kartını gösterirken Kim'e "bariz gol şansı" diye açıklama yaptığı görüldü.

Ali Şansalan Kim min-jae'ye kırmızı kart gösterirken ne dedi?

"SAVAŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira ise savaşmaya devam edeceklerini belirterek, maçın basın toplantısında şunları söyledi:

"Maça iyi başladık. 11’e 11 oynandığı süre boyunca üstün olan bizdik. Kalitemizi sahaya yansıttık. Golü bulduk, 2. golü de bulabilirdik. Ama Kim’in yaptığı iki faulün ikisine de hakem sarı kart gösterdi ve bir kişi eksik kaldık. 10 kişi kaldıktan sonra defansta organizeydik. Rakip topa sahip oldu ama kendi sahalarında çevirmeye izin verdik. Ama 85. dakikaya kadar. O dakikalarda hakemin vermiş olduğu bir kararla maç bitti."

"Hakem hakkında yorum yapmak istemiyorum, insanlar zaten yapacaktır. Buraya kazanmak için geldik. Maçtan önce oyuncularımızla yaptığım konuşmalarda da bunu dile getirdim. Beraberlik için gelmedik. Kazanmak için çok çalıştık, maalesef mümkün olmadı. Savaşmaya devam edeceğiz. Puanları telafi edeceğiz. Önümüzde Avrupa maçı var. Bu maç geçmişte kaldı, bir şey değiştiremeyiz. Artık ileriye bakmamız lazım."

Hakem Ali Şansalan ile maç içerisindeki konuşmasıyla ilgili soruya ise Pereira, "Aslında saygısız bir şey yapmadım. Bahsettiniz şeyi hatırlamıyorum. Hakeme karşı bir harekette bulunmadım" ifadelerini kullandı. Bir başka soru üzerine ise Pereira, "Maç yeniden oynansa ilk 11 tercihlerim tam olarak böyle olurdu" dedi.

Ali Şansalan Kim min-jae'ye kırmızı kart gösterirken ne dedi? ile ilgili etiketler Fenerbahçe Trabzonspor Ali Şansalan Min-Jae Kim Vitor Pereira
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.