Ali Sami Yıldırım ve Erdal Şen hakkında karar verildi...

15 Temmuz darbe girişiminin bir numaralı ismi Adil Öksüz’ün kayın biraderi Ali Sami Yıldırım ile bacanağı gazeteci Erdal Şen hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı. Mahkeme, Ali Sami Yıldırım’a 7 yıl 6 ay, Erdal Şen’e ise 6 yıl 3 ay hapis cezası verdi.

Sabah Gazetesi'nden Nazif Karaman'ın haberine göre; 15 Temmuz darbe girişiminin bir numaralı ismi firari Adil Öksüz'ün kayınbiraderi Ali Sami Yıldırım ve bacağına gazeteci Erdal Şen İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanıyordu.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca 'Silahlı terör örgütüne üye olmak' suçlaması kapsamında açılan davada İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılaması yapılan Yıldırım ve Şen bugün karar duruşmasına çıktı.

Hakim Cem Karaca başkanlığındaki heyet, Ali Sami Yıldırım'a 7 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırırken Erdal Şen hakkında 6 yıl 3 ay mahkumiyet kararı verdi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İLE AYNI BİNADA OTURMUŞTU

Mahkeme ikilinin tutukluluk halinin devamına karar verdi. İki sanık yeniden Silivri Cezaevi'ne götürüldü. Ali Sami Yıldırım'ın FETÖ'nün Rusya imamı olduğu iddia edilmişti. Yıldırım'ın Adil Öksüz'ü son gören isimlerden birisi olduğu iddia ediliyor. Bir dönem Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Ankara'da aynı binada oturan Erdal Şen'in ise örgütün medya yapılanması içerisinde olduğu iddia edilmişti. Adil Öksüz, skandal şekilde serbest bırakılmış 18 Temmuz 2016 günü ortadan kaybolmuş bir daha bulunamamıştı.

Ali Sami Yıldırım ve Erdal Şen hakkında karar verildi... ile ilgili etiketler Adil Öksüz FETÖ erdal şen ali sami yıldırım
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.