Ali Rıza Demircan koronanın sebeplerini sıraladı: Zina, evlilik dışı ilişki, eşcinsellik...

Habertürk ekranlarında koronavirüse karşı önlemleri sıralayan ilahiyatçı Ali Rıza Demircan, salgın hastalıkların nedeni olarak evlilik dışı ilişki, eşcinsellik ve anal ilişkiyi gibi durumları gösterdi.

Habertürk ekranlarında Veyis Ateş'in konuğu olan ilahiyatçı Ali Rıza Demircan, koronavirüsve diğer salgın hastalıkların nedenini evlilik dışı ilişkiye ve eşcinselliğe bağladı.

Demircan, "Zina, evlilik dışı ilişki, eşcinsel, evlilik hayatında anal ilişki ve regl döneminde ilişki. Bu yasaklar rahim olan rabbimizin koyduğu yasaklardır. Bu yasaklara riayet ederseniz pek çok hastalığın önlemini henüz daha oluşmadan almış olursunuz” ifadelerini kullandı.

Programı izleyen birçok kişi Demircan'a sosyal medya üzerinden tepki gösterdi. 

Ali Rıza Demircan koronanın sebeplerini sıraladı: Zina, evlilik dışı ilişki, eşcinsellik...

 ATEŞ, ÖZÜR DİLEDİ

Öte yandan Veyis Ateş, programda sarf edilen sözler üzerine Twitter üzerinden açıklama yaptı ve özür diledi.

Veyis Ateş hesabından yaptığı açıklamada, "Bu akşam Habertürk TV Ana Haber’de ağırladığım A.R.Demircan’ın açıklamaları haklı tepkilere sebep olmuştur. Programda kamuoyunun gündemindeki umre ve cuma ve vakit namazı konuşulacağı konusunda anlaşılmış olmasına rağmen onuğun canlı yayında mevzuyu toplumu ayrıştıran konulara getirmesinden ve yayın ilkelerimizle bağdaşmayan nitelikte beyanlarda bulunmasından ve buna yayın esnasında gereken tepkinin gösterilememesinden dolayı çok üzgün olduğumu belirtmek isterim. Saygılarımla." ifadelerine yer verdi.

Ali Rıza Demircan koronanın sebeplerini sıraladı: Zina, evlilik dışı ilişki, eşcinsellik... - Resim : 2

NEOFİTOS DA BENZER GÖRÜŞTE

Öte yandan Kıbrıs’ın Morfu (Güzelyurt) Metropoliti Neofitos dünyayı kasıp kavuran koronavirüsün “sorumlusunu” buldu.

Neofitos konuyla ilgili verdiği vaazda “ateizm, bendesel günahların, evlilik içi ve dışında anormal ilişkilerin ve kürtajların koronavirüse yol açtığını” ileri sürdü.

Konuyla ilgili haberi paylaşan Yıldıray Oğur, "Akşam televizyona çıkaracak konuk arayan kanallara, hem yeni taze bi yüz" ifadelerini kullanarak Demircan'a göndermede bulundu.

Ali Rıza Demircan koronanın sebeplerini sıraladı: Zina, evlilik dışı ilişki, eşcinsellik... - Resim : 3

Ali Rıza Demircan koronanın sebeplerini sıraladı: Zina, evlilik dışı ilişki, eşcinsellik... ile ilgili etiketler Ali Rıza Demircan Habertürk Koronavirüs salgın eşcinsellik zina veyis ateş anal ilişki
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.