Ali Rıza Coşkun ve Yaşar Coşkun kimdir?

Sakarya'da patlayan havai fişek fabrikasının sahipleri Ali Rıza Coşkun ile Yaşar Coşkun gözaltında. Ali Rıza Coşkun ile Yaşar Coşkun kimdir?

Sakarya’nın Hendek ilçesinde yaşanan havai fişek patlamasıyla ilgili olarak fabrika sahipleri Ali Rıza Coşkun ile Yaşar Coşkun’un gözaltına alındığı ifade edildi.

Alınan son bilgiler ışığında Sakarya’da patlayan havai fişek patlamasıyla ilgili olarak daha önceden 4 kişi gözaltına alınmış ve daha sonradan da tutuklanmıştı. Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında fabrika sahipleri Ali Rıza Coşkun ile Yaşar Coşkun’un gözaltına alındığı belirtildi.

ALİ RIZA COŞKUN YAŞAR COŞKUN KİMDİR?

1966 senesinde E-5 üzerindeki 15 dönüm alan üzerinde Hüseyin Coşkun tarafından kurulan Coşkunlar Mantar Fabrikası 2007 yılında kamuoyunun baskısıyla ikiye bölündü. Hüseyin Coşkun'un çocuğu Ali Rıza Coşkun ve onun oğlu Yaşar Coşkun tarafından Sakarya’nın Hendek ilçesindeki Yukarı Çalıca Köyü'ndeki Büyük Coşkunlar Havai Fişek Fabrikası kuruldu.

Büyük Coşkunlar havai fişek fabrikası sahibi Ali Rıza Çoşkun’dur. Fabrikanın genel müdürlüğünü ise MÜSİAD Sakarya Şubesi Başkan Yardımcısı olan Yaşar Coşkun yapmaktadır.

Ali Rıza Coşkun ve Yaşar Coşkun kimdir? ile ilgili etiketler Ali Rıza Coşkun Yaşar Coşkun
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.