Ali Palabıyık'tan Beşiktaş'ı yakacak hata!

Spor Toto Süper Ligi’nde 11. hafta maçları geride kalırken Akhisar ile Alanyaspor arasında oynanan maçta maçın hakemi Ali Palabıyık kritik bir hataya imza attı.

Spor Toto Süper Lig’i 11. haftasında Akhisar ile Alanyaspor arasında oynanan maçta Akhisar Belediyespor'da sarı kart sınırında bulunan Mustafa Yumlu, karşılaşmanın 42. dakikasında elle oynadı.

Hakem Ali Palabıyık, elle oynadığını göstererek Yumlu'ya sarı kart gösterdi. Mustafa Yumlu, bu kart ile cezalı duruma düşüp milli maç arasının ardından 12. haftada Beşiktaş'a karşı forma giyemeyecekti.

Ancak Mustafa Yumlu, kendisinin bir şey yapmadığını söyleyerek takım arkadaşını gösterdi ve Caner Osmanpaşa da hakeme bunu söylerken Palabıyık, kartı iptal etti ve Caner'e gösterdi.

Trtspor'da “Stadyum” programında pozisyonu yorumlayan Mustafa Çulcu, “Burada Mustafa Yumlu'nun hareketine düdüğü çaldıysan el verdiysen Mustafa Yumlu sarı kartı hak etmiştir. Caner'in eğilerek kaleciyi sakatladığı pozisyona vermişsen Caner hak etmiştir. Ama Ali Palabıyık, el olduğunu gösteriyor. Doğru kart Mustafa Yumlu'ya çıkacak. Sonra pazarlık yaptın, vazgeçtin. Buradan hakeme sesleniyorum. Senin burada yaptığın kalitesiz bir yaklaşımdır. Mustafa, Palabıyık'ı kandırdı” ifadelerini kullandı.

Ali Palabıyık'tan Beşiktaş'ı yakacak hata! ile ilgili etiketler Ali Palabıyık Beşiktaş Akhisar mustafa yumlu sarı kart
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.