Ali Palabıyık hangi takımlı? Hakem Ali Palabıyık nereli, nerede oturuyor?

Spor Toto Süper Lig 11. hafta maçında Galatasaray ile Alanyaspor takımları 2-2 berabere kalırken mücadeleye halem Ali Palabıyık damgasını vurdu. Verdiği kararlarla sarı kırmızılı taraftarlardan büyük tepkiler alan Ali Palabıyık hangi takımlı sorusuna yanıt arandı. Peki, Ali Palabıyık kimdir?

Süper Lig’de 11. hafta maçında Galatasaray sahasında Alanyaspor’u konuk etti. Mücadelenin ilk 45 dakikası 2-0 sarı kırmızılıların üstünlüğüyle sona erdi. Maçın hakemi Ali Palabıyık'ın ise Sacha Boey'e gösterdiği tartışmalı kırmızı kart sosyal medyada ilk sırada yer aldı.

Galatasaray - Alanyaspor maçının orta hakemi Ali Palabıyık, 31. dakikada Sacha Boey'e direkt kırmızı kart göstererek oyundan atınca sarı kırmızılı taraftarlar bu duruma büyük bir tepki gösterdi. Peki ama Ali Palabıyık evi nerededir, nerede oturuyor?

Ali Palabıyık Kimdir?

14 Ağustos 1981 tarihinde Ankara’da dünyaya gelen Ali Palabıyık, ailesinin ikinci çocuğudur. Babası Jandarma Genel Komutanlığı’nda sivil işçisidir. Çankırı’nın Yapraklı beldesinde ikamet eden Ali Palabıyık, 2005 senesinde başladığı Ankara Gazi Üniversitesi Beden Eğitimi bölümünden 2009 senesinde mezun oldu. Konya Selçuk Üniversitesi‘nde Siyaset Bilimi alanında yüksek lisansını tamamlarken Bilişim Teknolojileri derslerine girerek ücretli öğretmenlik yaptı.

Ali Palabıyık hangi takımlı? Hakem Ali Palabıyık nereli, nerede oturuyor?

Bir dönemde dayısı ile beraber araba alım satım işi gerçekleştirdi.

Ali Palabıyık, küçük yaşlardan beri kaleci mevkinde futbol oynadı fakat bu alandaki kabiliyetinin sınırlı olduğunu fark edince 18 yaşındayken futbolu bırakarak hakemliğe yöneldi.

2000 senesinde hakemlik kursuna başvurarak bu alandaki ilk adımını atan Ali Palabıyık, 7 sene boyunca Süper Lig’de yardımcı hakem olarak görev yaptı. 2012 tarihindeki Mersin İdman Yurdu – İstanbul Büyükşehir müsabakasıyla ilk kez bir Süper Lig maçının orta hakemi oldu. Süper Lig’deki ilk orta hakemlik görevini 27 Ekim 2012 tarihinde Mersin İdman Yurdu ile İstanbul Büyükşehir Belediyespor içerisinde oynanan maçta yaptı.

Hakem olarak ilk maçına 13 Ocak 2002 tarihinde Gençlerbirliği ile Trabzonspor içerisinde oynanan PAF Ligi maçında ikinci yardımcı hakem olarak çıktı. İlk orta hakemlik deneyimini ise 2003-2004 3. Lig sezonunun ilk haftasında Kestel İlçe Stadyumunda oynanan Kestel Belediyespor ile Altınordu maçı ile yaşadı.

Ali Palabıyık hangi takımlı? Hakem Ali Palabıyık nereli, nerede oturuyor? - Resim : 2

Ali Palabıyık, 2015 senesinde FIFA kokartı sahibi oldu.

Ali Palabıyık, 2008 senesinde Eda Palabıyık ile evlendi. 3 oğlu mevcuttur.

Ali Palabıyık Hangi Takımlı?

Ali Palabıyık'ın hangi takımı desteklediği tam olarak bilinmemekle beraber, Galatasaraylı olduğu iddia edilmektedir.

Ali Palabıyık hangi takımlı? Hakem Ali Palabıyık nereli, nerede oturuyor? ile ilgili etiketler Ali Palabıyık Galatasaray Alanyaspor hakem
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.