Ali Özbir’den Nur Yerlitaş’a hakaret

Alişan’ın Esra Erol’un kardeşi Eda Erol’dan ayrılmasının ardından sular durulmuyor. Konuyla ilgili Esra Erol'un eşi Ali Özbir ile modacı Nur Yerlitaş'ın sosyal medyadan atışmaları dikkat çekti. Özbir'in Yerlitaş'a hakaret ettiği görüldü.

Esra Erol’un kardeşi Eda Erol ile Alişan’ın ayrılığıyla ilgili modacı Nur Yerlitaş, sosyal medyadan “Alişan ayrılmış üzülmeyelim. Baldızı programında barıştırır. Ah reyting. Günün esprisi diyelim” yorumunu yaptı.

Esra Erol’un eşi Ali Özbir de bir takipçisinin Yerlitaş’ın terbiyesizlik yaptığı söylemine “Evlilik programı yaparken de millet neden yapıyorsun diyordu. Diğer bahsettiğin katanayı da Allah’a havale…” dedi. Özbir’in Yerlitaş’a ‘katana’ diye hakaret etmesi tepki çekti.

‘DAHA KALİTELİ CEVAP BEKLERDİM’

“Söylemezsem Olmaz” programına telefon bağlantısıyla katılan Nur Yerlitaş, “Ben kimseye hakaret etmem, öyle bir paylaşımda bulundum ama muhatabım cevap vermedi. Benim öyle bir ağzım var ki cevap yazmak isteseydim yazardım. Benim adım Nur Yerlitaş bir durun. O, benim küçük kardeşimdir, ben öyle cevap vermem, ben hissettiğimi yazdım. Daha başka cevap beklerdim, daha kaliteli, daha ince esprili ama onlar o şekilde karşılık vermek istedi” dedi.

Ali Özbir’den Nur Yerlitaş’a hakaret ile ilgili etiketler Nur Yerlitaş Esra Erol Eda Erol Alişan Nisan hakaret Sosyal Medya ali özbir katana
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.