Ali Özbir küfür görüntüleri! Ali Özbir neden küfür etti?

Esra Erol'un eşi Ali Özbir'in sosyal medya hesabı üzerinden bir takipçisine küfür etmesi sosyal medya kullanıcıları arasında büyük merak konusu oldu. Peki, Esra Erol'un eşi Ali Özbir sosyal medya hesabı üzerinden takipçisine neden küfür etti?

Ünlü sunucu Esra Erol'un eşi Ali Özbir'in sosyal medya hesabı üzerinden bir takipçisine küfür etmesi olay oldu. Sosya medya kullanıcıları Ali Özbir'in neye sinirlendiğini ve neden küfür ettiğini merak etmeye başladı. Peki, Esra Erol'un eşi Ali Özbir sosyal medya hesabı üzerinden takipçisine neden küfür etti?

Ali Özbir küfür görüntüleri! Ali Özbir neden küfür etti?

Esra Erol'un eşi Ali Özbir zaman zaman sosyal medyada kendini tutamıyor ve sert çıkışlar yapıyor. Özbir yine bir takipçisine ağır sözler söyledi.

“SANA MI SORSAYDI S.KUK”

Ali Özbir “Esra Erol senin neyine aşık oldu acaba?” yorumunu yazan takipçisine karşı sessiz kalmadı ve “Sana mı sorsaydı s.kuk” cevabını yazdı.

Ali Özbir küfür görüntüleri! Ali Özbir neden küfür etti? - Resim : 2

Bu mesajlamayı görenler “s.kuk” kelimesinin anlamını birbirine sordu. Başka bir takipçi de “S.kuk ne demek, terbiyeye davet ediyorum” yazınca Özbir, “Ne demek bir bak bana DM’den yaz” şeklinde yanıt verdi.

Mafya babası olan Kürt İdris’in oğlu olan Ali Özbir kendisi hakkında merak edilen herşeyi yanıtladı.yaptığı işten özel hayatına, özel hayatından mafya babasının oğlu olmasına kadar herşeyi anlattı. Ali Özbir, Kürt İdris’in en büyük oğlu. Mafya babasının oğlu olmanın avantajları kadar dezavantajlarını da yaşamış. Özellikle okul çağlarında.

İDRİS ÖZBİR

Türkiye’nin gelmiş geçmiş en afilli mafya babalarından olan İdris Özbir (Kürt İdris), 1937 yılında Kars’ta dünyaya gelmiştir.

İstanbul’a geldiğinde bir kelime dahi Türkçe bilmiyordu. ”Kürt” lakabıda buradan gelmektedir. 1970′li yılların başında İstanbul şehrine gelerek mafyalık bazında ufak tefek suçlar işleyerek adını biraz olsun duyurmuştur. 1980 yıllarında bodyguard’lık yani kulüplerde ve barlarda fedailik yaparak çeşitli mafya babalarıyla da tanışma imkanı bulmuştur. Ünlü mafya babalarından Dündar Kılıç ile sıkı bir dost oldukları bilinirdi. Bir süre sonra kendi mafya grubunu kurmaya karar vermişti.

1990 yılından sonra işlediği suçlarla adını mafya dünyasına iyice duyuran ”Kürt İdris’‘ güvenlik güçleri tarafından da takip edilmeye başlandı. Kendisi yeraltı kariyerine, hazine arazilerini parselleyip satmaktan, çek – senet tahsilatı yapmaktan, kasten adam yaralamadan, adam kaçırma ve tehditten, ayrıca ulusrarası civaoksit kaçakçılığı gibi cezası yüksek tehlikeli işlerle uğraşmıştır. Ama tüm bunların yanında Kürt İdris, mafyalık yaptığı yıllar boyunca kadın ticareti ve uyuşturucu kaçakçılığı işine katiyyen girmemiştir.

Resmi kayıtlarda belirtilen başlıca suçları şunlardır:

• Suç örgütü yöneticiliği yapmak
• Silahla tehdit
• Çek – senet işleri
• Gasp
• Ufak çaplı silah kaçakçılığı
• Arazi mafyacılığı

İdris Özbir, İstanbul DGM’de görülen davada diğer sanıklarla birlikte yıldırma ve korkutma gücünü kullanarak çek – senet tahsilatı ile arazi ihtilaflarında aracılık yapmakla suçlanıyordu. 8 ay kadar cezaevinde yatan Özbir, 10 Nisan 2001 tarihinde suçsuz olduğu kesinleşince serbest bırakılmıştı.

Kendisi mafya babalığını faal olarak devam ettirirken işlediği suçlardan dolayı tam 10 kez idam cezasıyla karşı karşıya gelmiştir.
Ölmeden önce gazetecilere verdiği bir demeçte; “Mustafa Kemal’e, İsmet Paşa’ya, Kenan Evren’e ”baba” diyen bu millet bana da baba demiştir, sağ olsun” diyerek ilgiyi üzerine çekmeyi başarmıştır.

Bir dönem sırf eğlenmek amacıyla müzik piyasasına giren ama bu konuda mafyalık kadar başarılı olamayan Özbir’in, İbrahim Tatlıses’i kendi himayesine alıp ve yeraltı dünyasının temel taşı olan ünlü mafyalarıyla tanıştırdığı söylenir.

Bunun yanı sıra İdris Özbir, sanat camiasından ünlü şarkıcı Bülent Ersoy’la olan anısını şöyle paylaşmıştır; “Bülent Ersoy yiğittir. Eski zamanlarda Başkent Gazinosu’nda eğleniyoruz, yanımda iki profesör, üç milletvekili vardı. Polis mekana baskın yaptı. Bülent Ersoy yanıma gelip; ”Silahınız varsa verin saklayayım.” dedi. Çok duygulandım, meftun oldum ona. Olsa da sana vermem deyip teşekkür ettim.”

Özbir hayatı boyunca ilginçtir ki sadece bir kez cezaevine girmiştir. İdris Özbir kendi davalarında yargılanmaya devam ederken 2002 yılında akciğer kanseri nedeniyle hayatını kaybetmiştir. Özbir’in cenazesi ünlü mafya babalarına yakışır cinstendi. Şöyleki; Türkiye’nin önde gelen mafyaları, sanatçıları, politikacıları yani ülkenin en önde gelen şahısları cenazesindeydi.

Kürt İdris’in ölümünden sonra öz oğulları miras kavgası nedeniyle birbirleriyle çatışmışlardır.

ESRA EROL KİMDİR?

Esra Erol, 12 mayıs 1982 tarihinde İstanbul Eyüp’de doğdu. 5 kız çocuğun ortancasıdır. Aslen Sinop Ayancık'lı bir ailenin çocuğudur. Adı Seyfi ve polis olan babasının tayin olduğu Kütahya’da İlk, orta ve lise öğrenimini tamamladı. Kız lisesi Çini Seramik mezunudur. Açık Öğretim Fakültesi’nden mezun oldu. Maltepe Üniversitesi’nin diksiyon-spikerlik kurslarına katıldı. Sonra Marmara Üniversitesi Radyo-Televizyon bölümünde eğitim aldı.

Kanal D’de “Turkuaz” adlı bir program sundu. Ardından Technology Channel’da Siemens Mobile Kuşak Sunuculuğu yaptı.

Esra Erol, evlilik programı sunmaya Flash TV’de “Desti Izdivaç”adlı programla başladı. Oradan Star TV’ye geçip “Esra Erol'la İzdivaç” adlı programı ile bir ekran yıldızı haline geldi. Sonra kanalla yollarını ayırıp ATV’ye transfer oldu ve “Esra Erol`la Evlen benimle” programını sundu.

2 Temmuz 2010 tarihinde Kürt İdris lakaplı mafya babasının oğlu Ali Özbir ile sunucusu olduğu programında, canlı yayında evlendi. 23 Temmuz 2011 tarihinde İdris Ali Özbir adında erkek çocuğu oldu. 21 Kasım 2015 tarihinde Ömer adında bir oğlu daha oldu.

Esra Erol, 2004 yılında Kanal 7’de yayınlanan Kalp Gözü adlı dizide, Cennet Mahallesi adlı TV dizisinde, 2005’te Başkan adlı TV filminde, aynı yıl Tuzak adlı TV dizisinde, 2009 yılında Kanal-İ-zasyon adlı sinema filminde konuk oyuncu ve 2010 yılında da Kamerayla İzdivaç adlı filmde roller üstlendi.

Esra Erol, uzun süreden beri ATV’de yayınlanmakta olan “Esra Erol`la Evlen benimle” adlı evlilik programıyla birçok kişinin mutluluğuna aracılık etmektedir. Son dönemde, popülaritesinin artması nedeniyle de sosyal sorumluluk projelerinde de yer alan Esra Erol, kadınlara şiddete karşı kaleme aldığı kitabıyla da, şiddete uğrayan kadınların sesi olmaya onlara destek vermeye çalışmaktadır. Şu an hala daha izdivaç programı sunarak programa başvuranları evlendirmeye çalışıyor.

Ali Özbir küfür görüntüleri! Ali Özbir neden küfür etti? ile ilgili etiketler Instagram küfür ali Özbir
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.