Ali Koç'un başarısızlığının nedeni "ultra zenginliği" mi?

Fenerbahçe başkanı Ali Koç'u başarısızlığa götüren "ağzında altın kaşıkla" doğması mı? Bu konuda ilginç değerlendirmeler yapan Nuran Yıldız, ultra zengin Koç'un "bir ekmeği bölüşen" Fenerbahçe taraftarıyla doku uyuşmazlığı yaşadığını savundu.

Süper Lig 'de aldığı başarısız sonuçların ardından Fenerbahçe 'de Portekizli Teknik Direktör Vitor Pereira ile yollar ayrıldı.

Fenerbahçe, Pereira yönetiminde son olarak derbide sahasında Beşiktaş ile 2-2 berabere kalmış ve tribünlerden "Ali Koç istifa" sloganları yükselmişti.

"Pereira" tercihi nedeniyle uzun süredir eleştirilen Ali Koç'un içine düştüğü durumu ise SuperHaber yazarı, iletişim profesörü Nuran Yıldız analiz etti.

Bu haftaki yazısının, "Kişisel zevki tatmin olduysa bıraksın" başlığını taşıyan bölümünde, Ali Koç ile Fenerbahçe kulübü arasında doku uyuşmazlığı olduğunu vurgulayan Yıldız, "Ali Koç, Fenerbahçe’ye başkan olabilecek biri değil. Galatasaray’a olurdu ama Fener’e olmaz!" diye yazdı.

Koç'un başarısızlığını, başarı getirmesi beklenen "zengin aile üyesi" olmasına bağlayan Yıldız, "Sen ultra zenginliğin içine doğ, elit temiz ortamda büyü, kendin gibilerin olduğu okullarda yetiş sonra da maç arasında bir ekmeği bölüşenleri anlamaya çalış olmaz." yorumunu yaptı.

Nuran Yıldız yazısında şu değerlendirmelerde bulundu;

"Fenerbahçe’de klasiktir, başkanlık koltuğuna oturan kalkmaz.

Galatasaray’da Fatih Terim’in durumuna benzer.

Takım yenilir, kulüpte herkes değişir, çaycısı, malzemecisi, çim biçicisi değişir, Fener’de başkan, Galatasaray’da Terim değişmez.

Beşiktaş’la berabere kalınca, Fener taraftarından “Başkan istifa” sesleri yükselmiş.

Bir grup “Başkan değişmezse kendimi yakacağım” noktasında.

Baştan söyleyeyim, taraftarın ipiyle kuyuya inilmez. Kurumsal bir kulüpte taraftara göre karar alınmaz.

Ve fakat.

Ali Koç, ki kaç kez yazdım, Fenerbahçe’ye başkan olabilecek biri değil.

Galatasaray’a olurdu ama Fener’e olmaz.

Karakter olarak dünya iyisidir ama konunun bu niteliklerle ilgisi yok.

Koç’un Fenerbahçe başkanlığında kan uyuşmazlığı var, kültürel doku uymuyor.

Şöyle düşünün, kolsuz birine sırf kol diye başkasının kolu takılabilir mi?

Doku uyumu diye bir şey var.

Sen ultra zenginliğin içine doğ, elit temiz ortamda büyü, kendin gibilerin olduğu okullarda yetiş sonra da maç arasında bir ekmeği bölüşenleri anlamaya çalış olmaz."

YAZININ TAMAMI İÇİN TIKLAYIN...

Ali Koç'un başarısızlığının nedeni "ultra zenginliği" mi? ile ilgili etiketler Ali Koç Fenerbahçe Nuran Yıldız köşe yazarları
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.