Ali Koç'tan Rıdvan Dilmen'e açık kapı: Üye olsa yönetime de alırız

Katıldığı televizyon programında önemli açıklamalarda bulunan Ali Koç, sportif direktörlükte adı geçen Rıdvan Dilmen için kulübün kapılarının her zaman açık olduğunu söyledi. Koç, "Kulübe üye değil, olsa yönetime de alırız. Kulübün kapısı her zaman ona açıktır" dedi.

Habertürk'te programa katılarak gündemde olan konular hakkında önemli açıklamalar yapan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Rıdvan Dilmen için kulüp kapılarının sonuna kadar açık olduğunu söyledi.

"FUTBOL AKLINA İNANIYOR VE GÜVENİYORUM"

Rıdvan Dilmen'in Fenerbahçe'de sportif direktörlükte adının geçtiği sorusuna yanıt veren Ali Koç, "Rıdvan Dilmen benim arkadaşım, dostum. Futbol aklına inanıyor ve güveniyorum. Kulübe üye değil, olsa yönetime de alırız. Kulübün kapısı her zaman ona açıktır. Ama o da kendi alanında büyük bir marka. Başka bir alana kayması da bence kendisi için hata olur. Onun verdiği mücadeleyi göz ardı etmeyin. Tek başına kaldı orada. İnşallah o mücadeleyi devam ettirebilir." ifadelerini kullandı.

Ali Koç'tan Rıdvan Dilmen'e açık kapı: Üye olsa yönetime de alırız ile ilgili etiketler Ali Koç Rıdvan Dilmen Fenerbahçe

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.