'Alman'ın en değişiğini seçmişiz'

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, bugün 'online' olarak gerçekleştirilen Yüksek Divan Kurulu toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Başkan Koç, takımla sözleşmesini fesheden Alman futbolcu Max Kruse için, ''Alman'ın en değişiğini seçmişiz, hayatının pokerini oynadı.'' ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç, online olarak düzenlenen Yüksek Divan Kurulu toplantısında açıklamalarda bulundu ve Max Kruse konusuna da değindi.

''GÖNLÜ BURADA DEĞİLMİŞ''

"Max Kruse hayatının pokerini oynadı, gönlü de burada değilmiş zaten" diyen Ali Koç şöyle konuştu;

"Isla ile yollarımızı ayırdık. Borçsuzluk kağıdı almamız gerekiyordu. Bu dönemde birçok futbolcuyla görüştük. Esnek davranan oldu, olmayan oldu. Max Kruse'ye gelince, o mahkemede bir konu. Fazla konuşmayacağım. Gönlü burada değildi. Alman'ın en değişiğini seçmişiz. Bunun hesabı sorulacak. Pandemi dönemi hariç hiçbir şekilde borcumuz yoktu. Kendi danışmanlarının telkinine rağmen kumar oynadı, ben pokerciyim dedi."

'Alman'ın en değişiğini seçmişiz' ile ilgili etiketler Ali Koç Max Kruse Fenerbahçe Alman
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.