Ali Koç'tan FETÖ'nün 3 Temmuz şike kumpasına destek veren Rasim Ozan Kütahyalı'ya ağır sözler

Beyaz TV'de Derin Futbol programına katılan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, 3 Temmuz şike kumpasında FETÖ'ye destek veren Rasim Ozan Kütahyalı ile tartıştı. Koç, "Rasim Ozan Kütahyalı ne zaman spor yorumcusu oldu? Tam 3 Temmuz sonrası oldu" dedi. Ali Koç, Kütahyalı'yı, "Aziz Yıldırım devletin yanında değildi ne demek? O zaman terör örgütünün en dibinde sensin. Program bitene kadar Aziz Yıldırım'ın ismini ağzına alma. Bir kendine gel." diye uyardı.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Beyaz TV'de katıldığı Derin Futbol programında, Fenerbahçe'ye kurulan 3 Temmuz şike kumpası ve FETÖ konusunda Rasim Ozan Kütahyalı ile tartıştı.

Programda gergin anlara sebep olan konuya gelindiğinde Ali Koç, FETÖ’nün 3 Temmuz kumpasında örgüte destek veren Rasim Ozan Kütahyalı’yı hedef alarak, "Rasim Ozan Kütahyalı ne zaman spor yorumcusu oldu? Tam 3 Temmuz sonrası oldu. Mehmet Baransu ile ne hikmetse aynı dönem." dedi.

Rasim Ozan Kütahyalı, Aziz Yıldırım'ı o dönemde FETÖ terör örgütüne karşı çıkmadığını dile getirince, Ali Koç sinirlendi. Sert tartışmaların yaşandığı anlarda Ali Koç, "Bir daha Aziz Yıldırım'ın adını ağzına almayacaksın. Aziz Yıldırım kul hakkı yemedi, suç işlemedi. Bir sene hapiste yattı. O zamanlar can derdindeydik, sizin programları izlemedik. Sanki Rasim Bey, tesadüf de olabilir, spora girdi. Ahmet Bey, Rasim Bey'i spora soktu." dedi.

3 Temmuz süreciyle ilgili açıklamalarına devam eden Ali Koç, "Rasim Bey sanki bu işte seçilmiş sözcülerden biriydi. Bizim dava öncesi bir kitap çıkarıldı. Aceleyle yazılmış kitap davayla ilgili. 'Herkes susacak ve emniyetçiler konuşacak' diyorsunuz ekranda. Bu sisteme, bu örgüte sempatiyle bakan birinin sözleri gibi konuşmalarınız var. Dosyada gizlilik vardı ama her gün tapeler servis ediliyor. En çok tape Mehmet Baransu ve Rasim Bey'e servis ediliyordu." diye konuştu.

"TERÖR ÖRGÜTÜNÜN EN DİBİ SENSİN. AZİZ YILDIRIM'IN ADINI AĞZINA ALMA"

Rasim Ozan Kütahyalı, "Mehmet Baransu ve sizi mahveden savcılar içerideyse, bizim sayemizde. FETÖ'yü bitiren en önemli 15-20 kişiden biriyim. Bazı arkadaşların yazılarını da ben yazarım. 3 Temmuz'da yaptıklarım ama sonrasında işin doğrulanması için de birçok şey yaptım." deyince de Koç, "Aziz Yıldırım'ın adını ağzına alırken besmele çekeceksin. Terbiyesizlik yapıyorsunuz. Aziz Yıldırım devletin yanında değildi ne demek? Ne biçim konuşuyorsun. Memleket ekden gidiyor ne şikesi dedi. O zaman terör örgütünün en dibi sensin. Program bitene kadar Aziz Yıldırım'ın ismini ağzına alma. Burada değil cevap da veremez. İşin magazin yanına gitmeyelim. Bir kendine gel." diye uyarıda bulundu.

Kütahyalı'nın "Aziz Yıldırım ile barışmanıza vesile olursam, çok mutlu olurum" sözüne Ali Koç'un yanıtı "Rasim Bey, kendinizi çok ciddiye alıyorsunuz." oldu.

"SEN ZEKERİYA ÖZ'ÜN HEYKELİNİ DİKEN ADAMSIN"

Rasim Ozan Kütahyalı, bu kez, "Nezaketli davranıyorum ama abartıyorsunuz. Recep Tayyip Erdoğan'ın kellesi alınmak istiyordu, Aziz Yıldırım yanında durmadı." diye bağırdı.

Ali Koç buna cevaben, "Bırak şov yapmayı ne bağırıyorsun. Sen Zekeriya Öz'ün heykelini dikmeye çalışan adamsın. Cumhurbaşkanımıza, devlete göz dikiyorlarsa, senin çok beğendiğin adamlar yüzünden oldu. Kul hakkı yedin. Bu senin alnından silinmeyecek. Bir de koskoca Galatasaray camiasını bağlıyorsun. Aziz Yıldırım'ı yemek isteyenler içerisinde sen de varsın. Ergenekon, Balyoz hepsinde vardın. Bu işin medya ayağının en büyük sözcüsü sendin. İnsanlar yaptıklarıyla sorumludur. Önce FETÖ'yü yücelteceksin, sonra çökerteceksin! Futbolda temizlik lazım. İnşallah Allah senin gibileri de basından temizler." ifadelerini kullandı.

ALİ KOÇ: BOŞ KONUŞUYORSUN

Ali Koç'tan FETÖ'nün 3 Temmuz şike kumpasına destek veren Rasim Ozan Kütahyalı'ya ağır sözler ile ilgili etiketler Fenerbahçe 3 Temmuz Ali Koç Rasim Ozan Kütahyalı FETÖ Beyaz TV şike kumpası Fenerbahçe başkanı derin futbol

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.