Ali Koç'tan Fenerbahçe'ye darbe iddiası! Aziz Yıldırım hakkında çok sert ifadeler kullandı!

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç katıldığı bir televizyon programında çok sert açıklamalar yaptı. Kulübün eski başkanı Aziz Yıldırım'ın kendisi hakkında pusu kurduğunu iddia eden Koç, çok ciddi ithamlarda bulundu.

Candaş Tolga Işık'ın programına konuk olan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Twitter'da kendisi hakkında TT olan "Ali Koç İstifa" etiketi için konuştu.

ALİ KOÇ'TAN AZİZ YILDIRIM'A ŞOK SUÇLAMA!

Başkan Ali Koç; "Pusuda yatan bir ekip var, bunlardan biri Sayın Aziz Yıldırım'ın ekibi. Fenerbahçe'nin başkanı olmuş bir şahıs, Fenerbahçe'nin kötü gitmesinden medet umuyor ve bunu açık açık söylüyor. Bu bir nevi darbe, sandık orada, seçim de orada."

"SÜREKLİ TREND OLUYORUM"

"Ben ayda 3-4 kez trend listesine giriyorum. Yeni bir şey değil bu. Bu bir troll saldırısı. Bizim kötü gitmemizi isteyenler var."

Ali Koç'tan Fenerbahçe'ye darbe iddiası! Aziz Yıldırım hakkında çok sert ifadeler kullandı! ile ilgili etiketler Ali Koç Aziz Yıldırım
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.