Ali Koç'tan Fenerbahçe taraftarına ayaklanma çağrısı! Ali Şansalan öfkesi büyüyor

Fenerbahçe'nin ezeli rakibi Trabzonspor'a deplasmanda 3-1 mağlup olduğu maça hakem Ali Şansalan'ın kararları damga vurdu. Özellikle Güney Koreli stoper Kim min-jae'yi 23. dakikada 2. sarı karttan atması, Bordo-Mavililer'in geri dönüşünü başlatmıştı. Taraftarların hakem öfkesi karşısında Başkan Ali Koç'un sessizliği tepki toplamıştı, beklenen açıklama geldi...

Süper Lig'in 9. haftasında oynanan Trabzonspor-Fenerbahçe maçının ardından Sarı-Lacivertli taraftarlar hakem Ali Şansalan'a tepki göstermeye devam ediyor. Maç içinde de kararlarıyla tepki çeken Şansalan, başta Rıdvan Dilmen olmak üzere pek çok yorumcunun eleştirilerinin hedefi oldu. Fenerbahçe taraftarı ise Başkan Ali Koç'tan sert açıklamalar duymak istiyor.

Rıdvan Dilmen, TRT Spor'daki programında Kim min-jae'nin atıldığı pozisyonu "Maç, hakem Ali Şansalan'ın yanlış bir kartıyla erken bitti. Kart göstermeye öyle bir geldi ki Usain Bolt sanırsınız. Yüzde 55 sarı diyorum ama aynı pozisyonda atılmayan 10 tane pozisyon sayabilirim. Sen kural tanımaz bir hakemsin!" sözleriyle yorumladı.

BİR DAHA FENERBAHÇE MAÇINA VERİLMESİN

Sosyal medyada Ali Şansalan'ın düdük asması gerektiğini savunan Fenerbahçe taraftarları Aziz Yıldırım döneminde olduğu gibi yönetimden sert açıklamalar bekliyor. Eski F.Bahçe muhabiri Ahmet Ercanlar, YouTube yayınında adeta taraftarın sözcüsü oldu ve "Ben Ali Koç'tan bu gece mahkemelik olacak bir açıklama bekliyorum" dedi.

İSYAN ÇAĞRISI

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ise taraftarın beklentisini karşıladı mı bilinmez ama stat çıkışı şunları söyledi:

"En objektif şekilde bakmaya çalışıyorum; Ali Maçalan, 'Şansalan' değil. Geçen sezon da Konya maçını almıştı bizden. Fenerbahçe taraftarına sesleniyorum. Ayaklanma zamanı! Yürüyüşse yürüyüş... Muhakkak Sabiha Gökçen'e gidin bu gece."

"Bu sistem böyle gitmeyecek. İki senedir doğrandık! Öyle ya da böyle bu sistem değişecek. Baba gözlemci, oğul, yeğen hakem... Nasıl olacak böyle? MHK Başkanı, inatlaşmayın bizle!"

"Fenerbahçe taraftarına sesleniyorum... ke-net-le-nin! Biz bu sene şampiyon olacağız. Yazın kafanızı bir köşesine. Öyle hemen de bize hakaretlere başlamayın. Teknoloji geldikten sonra hakem performansı geriye giden tek ülke biziz sanırım."

Ali Koç ismi Twitter'da da gündemin ilk sırasına çıktı. #AliŞansalanDüdüğünüAsacak etiketiyle paylaşımlar yapan Fenerbahçe taraftarının öfkesi dinmiyor.

 

 

Ali Koç'tan Fenerbahçe taraftarına ayaklanma çağrısı! Ali Şansalan öfkesi büyüyor ile ilgili etiketler Fenerbahçe Ali Koç Ali Şansalan
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.