Ali Koç'tan Erol Bulut kararı! Derbi kaybedilse de...

Fenerbahçe'den Erol Bulut ile devam kararı! Gençlerbirliği yenilgisi ardından derbiyi kaybetmesi halinde yolların ayrılması iddiaları dönen Erol Bulut için yeni gelişme. Başkan Ali Koç ve ekibinin derbi sonucu ne olursa olsun teknik ekipte değişikliğe gitmeyeceği belirtildi.

Fenerbahçe'den derbi öncesi Erol Bulut kararı! Sarı-lacivertli ekipte geleceği tartışılan Erol Bulut'ta yeni gelişme...

Gençlerbirliği karşısında iç sahada alınan yenilginin ardından Erol Bulut'un derbi sonucuna göre takımdan gönderilme iddiasında Ali Koç ve yönetiminin görüşü farklı. Tecrübeli teknik adamın Beşiktaş derbisinden yenilgi ile çıkması durumunda bile yolların ayrılmayacağını sadece kendisinin istifa etmesi sonucunda takımdan ayrılabileceği belirtildi.

"HERKES BİRBİRİNİN AÇIĞINI KAPATACAK"

Sabah'ın haberine göre; Fenerbahçe, hafta boyunca Gençlerbirliği mağlubiyetinin izlerini silmeye çalıştı. Futbolcuların kendi aralarında yaptığı toplantı bu süreçte etkili oldu. Sarı-lacivertli oyuncular, maçlarda yapılan hataları birbirlerinin yüzüne karşı söylerken takım içindeki ana problemin yardımlaşma eksikliği olduğu yönünde görüş birliğine varıldı. Toplantı, "Derbide herkes birbirinin açığını kapatacak" kararıyla sona erdi. Futbolcuların Erol Bulut'un yanına giderek "Bizim sorunumuz teknik adam değil. Bir sıkıntı varsa bunun bedelini hepimiz ödeyeceğiz. Beşiktaş maçında herkes en iyi haliyle sahada olacak" ifadelerini kullandığı da öğrenildi.

 

Ali Koç'tan Erol Bulut kararı! Derbi kaybedilse de... ile ilgili etiketler Süper Lig Fenerbahçe Erol Bulut Ali Koç Derbi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.