Ali Koç: Ne kadar şikayet edilirse bunun meyvesi birkaç hafta sonra alınıyor

Ali Koç: "Son birkaç haftadır enteresan olaylar yaşanıyor. VAR'da standardı yakalamaya çalıştığımız ortamda standartsızlığın arttığı bir dönemi yaşamaya başladık. Ne kadar çok şikayet edilirse, ne kadar çok ses yükseltilirse sanki bunun meyvesi birkaç hafta sonra alınıyor"

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, deplasamanda 3-0 kazandıkları Kasımpaşa maçının çıkışında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. VAR uygulamasında bir türlü standardın tutturulamamsından yakınan Koç, "Son birkaç haftadır enteresan olaylar yaşanıyor. VAR'da standardı yakalamaya çalıştığımız ortamda standartsızlığın arttığı bir dönemi yaşamaya başladık. Ne kadar çok şikayet edilirse, ne kadar çok ses yükseltilirse sanki bunun meyvesi birkaç hafta sonra alınıyor" dedi.

Sarı-Lacivertli kulübün başkanı, şunları söyledi: "Maçımız yeterince uzatılmadı diyenlere bu hafta ne yapıldı gördük. Bugün maç 0-1'ken ilk yarıda önemli bir dakikada, maçın kaderini dahi belirleyebilecek dakikada VAR'a gidilmedi. Şampiyonluk adaylarının bazı maçlarına bakıyorum, onlar VAR'a çağrılıyor. Asarız keseriz hiçbir zaman demedik. Tarzımız değil. Demediğimiz için tepki de alıyoruz.

TFF'ye mektup yazdık. Düşünebiliyor musunuz, cevap vermeye bile tenezzül etmediler. Konuştuğumuz dil yabancı dil gibi geliyor olmalı. Demek ki farklı bir fil konuşmalıyız. Böyle önemli bir mektuba cevap veremeyecek kadar meşguller. En azından nezaketen 'mektubunuzu aldık' diyebilirlerdi.

Hukuk ve disiplin kurullarının aldığı enteresan kararlar var. Bugüne kadar 1-2 defa olmuş, kart kararının affedilmesi, değiştirilmesi... Bizim bir yoğurt yiyişimiz var; transfer olana kadar 'olacak, oldu' demiyoruz. Kontenjan ve limitler çerçevesinde olacak hususlar... 1-2 transfere ihtiyacımız var. Teknik ekibimiz, scoutlarımız bir şeyler sundular. Harcama limitine göre hareket edeceğiz."

Ali Koç: Ne kadar şikayet edilirse bunun meyvesi birkaç hafta sonra alınıyor ile ilgili etiketler Fenerbahçe Ali Koç Kasımpaşa
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.