Ali Koç kavga görüntüleri izle! Tribüne atladı!

Ali Koç kavga görüntüleri izle! Fenerbahçe ile Galatasaray arasında yaşanan karşılaşma sonrasında Ali Koç ile taraftarlar arasında tartışma yaşandı. Protokol tribünü önünde bulunan taraftarlar ile yaşanan sözlü tartışmalar sonrasında Ali Koç'un aşağıya atladığı görüntüler gündeme bomba gibi düşüyor. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile taraftarlar arasında yaşanan tartışmanın görüntülerini izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte Ali Koç kavga görüntüleri izlemek için detaylar haberimizde...

Ali Koç kavga görüntüleri izle! Protokol tribünü önünde bulunan taraftarlar ile yaşanan sözlü tartışmalar sonrasında Ali Koç'un aşağıya atladığı görüntüler gündeme bomba gibi düşüyor. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile taraftarlar arasında yaşanan tartışmanın görüntülerini izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. Fenerbahçe ile Galatasaray arasında yaşanan karşılaşma sonrasında Ali Koç ile taraftarlar arasında tartışma yaşandı. İşte Ali Koç kavga görüntüleri izlemek için detaylar haberimizde...

 Süper Lig’de bu sezon şampiyonluktan başka bir şey düşünmeyen ancak son dönemde aldığı kötü sonuçlarla beklenmedik puan kayıpları yaşayan Fenerbahçe, 3-1'lik Galatasaray mağlubiyetiyle şampiyonluk yolunda ağır yara aldı.

Alınan kötü sonuçlar, istikrarsız görüntü ve şampiyonluk yarışından uzak kalınmasının ardından Fenerbahçe taraftarı, teknik patron Ersun Yanal ve Başkan Ali Koç'u istifaya davet etti.

Derbiyi şeref tribününde takip eden Ali Koç Ülker Stadı'ndaki ağır tepkilerin ardından taraftarların olduğu tribüne atladı.

Ali Koç kavga görüntüleri izle! Tribüne atladı! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Ali Koç Kavga taraftar protokol
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.