Ali Koç, Jorge Jesus için Portekiz'de... Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü belli oldu!

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü belli oldu! Joachim Löw'den vazgeçen başkan Ali Koç, Portekiz'e giderek teknik direktör Jorge Jesus ile görüştü. Haberde Koç'un deneyimli teknik adamı ikna etmek için Portekizli çalıştırıcının talep edeceği birçok şartı kabul etmeye hazır olduğu belirtildi.

Fenerbahçe'nin gelecek sezondan itibaren teknik direktörü kim olacak? Aylardır Joachim Löw ile anılan Sarı-Lacivertli kulüp, Portekizli teknik direktör Jorge Jesus'la görüşüyor.

Portekiz'in spor gazetesi A Bola'nın haberine göre, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç Portekiz'e giderek teknik direktör Jorge Jesus ile görüştü.

Haberde Koç'un deneyimli teknik adamı ikna etmek için Portekizli çalıştırıcının talep edeceği birçok şartı kabul etmeye hazır olduğu belirtildi.

ALİ KOÇ'TAN JESUS'A AÇIK ÇEK!

"Türk kulübünün başkanının Lizbon gezisi, İstanbul'un spor çevrelerinde normal bir teknik direktör kiralama girişimi olarak değil, Jorge Jesus'u ikna etmeye yönelik, Portekizli antrenöre neredeyse istediği her şeyi sunan güçlü bir girişim olarak görülüyor."

2015 yılında da adı Fenerbahçe ile anılan 67 yaşındaki Jesus, aralık ayında Benfica'dan ayrılmıştı.

Jorge Jesus'un ikinci Benfica serüveni 1,5 sezon sürdü.

Flamengo ile Brezilya Ligi ve Copa Libertadores şampiyonluklarını kazandıktan sonra Portekiz ekibine dönen Jesus'un görevine Porto maçından sonra son verilmişti.

Ali Koç, Jorge Jesus için Portekiz'de... Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü belli oldu!

Ali Koç, Jorge Jesus için Portekiz'de... Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü belli oldu! ile ilgili etiketler Ali Koç Fenerbahçe jorge jesus
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.