Ali Koç Hollywood yıldızlarına komşu oldu

ABD'nin ünlü magazin dergilerinden Variety, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un Bird Street’te bir malikane satın aldığını yazdı. Haberde, Koç'un malikaneye 14,5 milyon doları nakit olarak ödediği belirtildi.

Variety dergisi, “Türk milyarder Ali Koç, 14,5 Milyon Dolar’a Bird Street’te bir malikane satın aldı” haberini yaptı.

Derginin internet sitesinde yer alan habere göre Ali Koç’un aldığı evde, en son lüks teknoloji ve el yapımı ısmarlama kaplamalarla, son teknoloji ev otomasyonundan sinema salonuna ve hatta bir atriyum bahçesine pek çok özellik var.

Harry Morton'a ait olan 22 dönümlük bir arsa üzerinde bir grup geliştirici tarafından özel olarak inşa edilen camsı malikane, bir yıldır müşteri arıyor. 2019’de 19 milyon dolar’dan satışa sunulmuş ancak alıcı bulamamıştı.

Derginin iddiasına göre Türk işadamı Ali Koç ve eşi Nevbahar Koç mülkün değerini gördü. 14,5 milyon dolar’lık indirimli fiyatın tamamını nakit olarak ödedi. Ali Koç, Los Angeles’ta satın aldığı yeni malikane ile Hollywood ünlülerine komşu oldu.

Ali Koç Hollywood yıldızlarına komşu oldu

Ali Koç Hollywood yıldızlarına komşu oldu ile ilgili etiketler Ali Koç ABD Hollywood Fenerbahçe malikane
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.