Ali Koç hangi telefonu kullanıyor?

Fenerbahçe'nin 37.başkanı Ali Koç oldu. Koç'un başkanlığının yanında hayatı herkes tarafından merak ediliyor. Ali Koç'un kullandığı telefon son günlerin konuşulan konuları arasında. Herkes Koç'un hangi telefonu kullandığını merak ediyor. Peki Ali Koç hangi telefonu kullanıyor? Neden BlackBerry KEYone kullanıyor? Detaylar haberimizde...

Ali Koç'un kullandığı cep telefonu son günlerin konuşulan konular arasında yer alıyor. Fenerbahçe'nin yeni başkanı Ali Koç'un kullandığı telefon merak ediliyor. Peki Fenerbahçe'nin yeni başkanı Ali Koç hangi telefonu kullanıyor? Neden BlackBerry KEYone kullanıyor? Merak edilen soruların cevapları detayları ile haberimizde...

 Ali Koç hangi telefonu kullanıyor?

ShiftDelete'nin haberine göre: Ali Koç bildiğiniz gibi piyasadaki pahalı amiral gemilerini değil, Blackberry KEYone kullanıyor. Peki, Ali Koç neden Blackberry KEYone kullanıyor? İşte cevabı!


Bu telefon genellikle iş adamları tarafından tercih ediliyor. Fiziksel klavye sayesinde e-posta trafiği bol olan iş adamaları ciddi ölçüde rahat ediyorlar. Ama telefonun asıl büyük özelliği asla yarı yolda bırakmıyor olması. Ayrıca fiziksel klavyeyi günümüz android ekosistemine başarılı bir şekilde kazandırıyor.

Bunun dışında Blackberry Hub uygulaması da iş dünyasındaki insanların ilgisini çekiyor. Bu uygulama Android ekosisteminin genelinde olsa da, hem verimlilik hem de ek özellikler açısından Blackberry cihazlarla inanılmaz uyumlu çalışıyor.


BLACKBERRY KEYONE ÖZELLİKLERİ VE FİYATI!

Ekran: 4,5 inç 1080 x 1620 çözünürlük / 3:2 oranı %55.9 kasa ekran oranı, IPS LCD ekran ve 433 ppi

Boyut ve ağırlık: 149.1 x 72.4 x 9.4 mm ve 180 gram

Kasa yapısı ve ek özellikler: alüminyum kasa ve plastik arka kapak, Gorilla Glass 4

İşlemci: Qualcomm Snapdragon 625 Octa-core 2.0 GHz Cortex-A53

Grafik birimi: Adreno 506

RAM: 64 GB RAM / 4 GB RAM ve 32 GB / 3 GB RAM

Depolama: 64/128/256

Arka Kamera: 12 MP (f/2.0, 1/2.3″, 1.55µm)

Video: 2160p 30fps

Ön Kamera: 8 Megapiksel (f/2.2) 1080p

Pil: 3505 mAh, 81 saat açık kalma, 3G’de 20:40 dakika, Web gezinme 11 saat, video 12:30 dakika

İşletim Sistemi: Android 7.1 (Nougat)

Bağlantı: USB Type-C (v3.1) – Wi-Fi a/b/g/n/ac, NFC, Bluetooth 4.2

Blackberry KEYone fiyatı: 2.500 TL

ALİ KOÇ KİMDİR?

1967 yılında dünyaya gelen Ali Koç, Yükseköğrenimini Rice Üniversitesi (ABD) İşletme Fakültesi’nin ardından Harvard Üniversitesi (ABD) yüksek lisans programıyla sürdürmüştür.

İş hayatına 1990’da American Express Bank’ta Yönetici Yetiştirme Programı ile başlamış, 1992-1994 yılları arasında Morgan Stanley Yatırım Bankası’nda Analist olarak çalışmıştır. 1997 yılında Koç Holding Stratejik Planlama Grubu bünyesinde Yeni İş Geliştirme Koordinatörü olarak göreve başlamış, 2010 yılına kadar Koç Holding Bilgi Grubu Başkanı, Kurumsal İletişim ve Bilgi Grubu Başkanlığı gibi üst düzey görevlerde bulunmuştur. 30 Ocak 2008’den bu yana Koç Holding Yönetim Kurulu Üyesi olan Ali Y. Koç, Şubat 2016’dan bu yana Koç Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili olarak görevini sürdürmektedir. 1997 yılından bu yana Ford Otosan Yönetim Kurulu’nda görev yapmakta olan Ali Y. Koç, 10 Aralık 2012 tarihinde Ford Otosan Yönetim Kurulu Başkanı olmuştur. Ali Y. Koç, aynı zamanda Ark İnşaat, Bilkom, Digital Panorama, Koç Bilgi ve Savunma Teknolojileri, Koç Finansal Hizmetler, Koç Sistem, Koçtaş, Otokar, Otokoç, Setur ve Yapı Kredi Bankası Yönetim Kurulu Başkanı görevlerini üstlenmiştir. Bu görevlerine ek olarak, ülkemizin ekonomik ve sosyal kalkınmasına katkıda bulunmak için, URAK - Ulusal Rekabet Araştırmaları Derneği’nde Başkan, Endeavor Derneği’nde Yönetim Kurulu Üyesi, DEİK’de Yönetim Kurulu Üyesi ve TÜSİAD’da Yönetim Kurulu Başka Yardımcısı olarak görev yapmaktadır. Ayrıca Harvard Üniversitesi, Bank of America ve CFR’da Global Danışma Kurulu Üyesidir.

 

Ali Koç hangi telefonu kullanıyor? ile ilgili etiketler Ali Koç hangi telefonu kullanıyor
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.