Ali Koç: Fenerbahçe teknik direktörü sürpriz bir isim de olabilir

Ali Koç: "Teknik direktörümüzü pazartesi açıklayacağız. Sürpriz yapabiliriz. Alman ve Portekiz ekolüne baktığımızı söylüyorduk. Tercihimiz oydu. O bölge dışında olanlara da 'Senle konuşmam' demiyoruz. Bakıyoruz listeye, kariyerini konuşuyoruz. Bu konuda sürpriz de olabilir. Taraftarlarımızdan 'Onunla görüştü beceremedi' algısına itibar etmemelerini rica ediyorum."

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Sarı-Lacivertli takımın yeni teknik direktörünün kim olacağına dair açıklamalarda bulundu. FOX TV'de Çalar Saat programına konuk olan Koç, "Teknik direktörümüzü pazartesi açıklayacağız. Sürpriz yapabiliriz. Alman ve Portekiz ekolüne baktığımızı söylüyorduk. Tercihimiz oydu. O bölge dışında olanlara da 'Senle konuşmam' demiyoruz. Bakıyoruz listeye, kariyerini konuşuyoruz. Bu konuda sürpriz de olabilir. Taraftarlarımızdan 'Onunla görüştü beceremedi' algısına itibar etmemelerini rica ediyorum" dedi.

Ali Koç: Fenerbahçe teknik direktörü sürpriz bir isim de olabilir

CENTİLMENLİK FAYDA DEĞİL ZARAR GETİRİYOR

Ali Koç'un sözlerinden satırbaşları şöyle:

"Fenerbahçe üstünde devamlı bir algı var. Zorlu sezonu, Rıdvan Dilmen sezonu, Fenerbahçe şöyle böyle... Bir kulübün ihtiyacı için artı 2 yabancı verildi, bizim ihtiyacımız yoktu, en az biz oynattık ama o da Fenerbahçe dendi. Artık birinci günden itibaren altını üstüne getirmek gerekisiyorsa da insanları susturmak zorundayız. Centilmenlik fayda değil zarar getiriyor. Devamlı birlik beraberlik içinde olalım, çıkarlarımız aynı dedik, çok denedik. Tek kulüple bu olmuyor. Bu değerlerimizden de vazgeçmeyeceğiz. Ama bizi ısırmaya başlarsanız yaptığımız misli olacak."

"Üç senede yol katettik. Bunlar hemen kıymeti bilinmiyor. Benim gibi saha içindeki rakipler dışında saha dışında da Ali Koç'un başarısızlığı için bir grup olduğu için her kelimemi tek tek cımbızla kullanmam lazım. UEFA'nın düşüncesine göre, Türkiye'de dernek yapısında olan kulüpler uzun vadede başarılı olamıyor."

 DERNEK MODELİNİ TAM ANLAMIYORLAR

"Avrupa'da Bayern Münih, Real Madrid gibi dernek modelinde olup başarılı kulüpler var. Ama bu dernek yapısıyla Türkiye'de hep kısa vadeli adımlar atılıyor. Kanama her geçen gün artıyor. Buradan 'Ali Koç Fenerbahçe'ye sahip olacak, Fenerbahçe'yi satacak' gibi bir imaja hep şaşırıyorum ama alıştık. Büyük kulüplerin bana göre sahiplik modeline geçmesi mümkün değil. Dernek modelinde de başarılı kulüpler var. Bizim o yola hedefe gitmemiz ve benzer planları var. Benfica ile Fenerbahçe'nin dernek planları neredeyse birebir. Fenerbahçe'yi tüzük gereği kimseye satamıyorsun. Yanlış anlamaya gerek yok."

"Bazılarına göre 10-12, bazılarına göre 15-16 puanımız hakem hatalarıyla gitmesine rağmen Sivas maçında o ruhsuz takımı görmek bizi kahretti. Sivasspor maçı bir yıkım. Büyük bir yıkım. Bir maçta şampiyonluk gelmez ve gitmez. Ama yaşadıklarımızla enteresan bir sezondu. Deplasmanda rekor kırdık, iç sahada başarısızlık yaşadık. Garip garip seriler yaşadık."

Ali Koç: Fenerbahçe teknik direktörü sürpriz bir isim de olabilir ile ilgili etiketler Fenerbahçe Ali Koç İsmail Küçükkaya
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.