Ali Koç: Fenerbahçe'yi şampiyon yapacaklar algısı yapılıyor

Fenerbahçe Başkanı Ali koç basın mensuplarıyla sohbet toplantısında bir araya geldi. Koç, "Fenerbahçe'yi şampiyon yapacaklar" algısı yürütüldüğünü söyledi. Sarı-Lacivertli kulübün daha şimdiden şampiyon ilan edilmesinin ise kendilerini rahatsız ettiğini vurguladı.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Sarı-Lacivertli kulübü takip eden basın mensuplarıyla bir sohbet toplantısı düzenleyen Koç, "Fenerbahçe'yi şampiyon yapacaklar" algısı yürütüldüğünü söyledi. Koç'un sözlerinden satırbaşları şöyle:

"ZORLU 2" ALGISI YAPILIYOR

Transferleri Ali Koç yapmadı, Fenerbahçe Spor Kulübü yaptı. Limit konusunda her sezon yaygara yapılıyor. Fenerbahçe'yi şampiyon yapacaklar deniyor. Fenerbahçe'nin MHK'si, Fenerbahçe'yi kollayan Federasyon Başkanı, Fenerbahçeli medya... Fenerbahçe'yi şampiyon yapacaklar gibi bir sürü yakıştırmalar yapılıyor. Geçen seneki Zorlu olayı gibi algı yaratma var. Bu seneki de limitleri aştı, kuralları dinlemedi benzetmeleri var. Her sene bunları yaşıyoruz. Fenerbahçe söz konusu ise bu algı yöntemleri bayat yemek gibi önümüze konuyor. Buna alet olan medya mensupları da oluyor. Bazıları o sahnenin, tiyatronun parçası olmayı düşünüyor, bu büyük bir saçmalık.

KASIMDA SİSTEM OTURUR

Bizim manevra alanımız bu sene daha geniş. Akıllıca tranferler yaptık. Fenerbahçe'yi şampiyon ilan etmeleri bizi rahatsız ediyor. Transfer yapmak önemli değil, takım olmak önemli. Peşinen Fenerbahçe'yi şampiyon yapanlar ben demedim mi diyecekler? Puan kayıpları devam edecektir. Kasım ayının ortasına kadar bu sistem oturur. Taraftar sabırlı olmalı. Puan kayıpları olacaktır. Önemli olan takım olmamız. Sistemin oturması. Aile ortamını çok iyi yakaladık. İyi yoldayız. Umutluyuz. 2 senede yaşamadığımız çekmediğimiz çile kalmadı şimdi mutlu olma şampiyon olma zamanı. Bu sene daha şanslıyız...

EMRE BELÖZOĞLU'NUN SÖZLEŞME MESELESİ

Emre Belözoğlu'nun mukavelesi gönüldendir. İstendiği zaman gitmiş ve zamanında gelmiştir. 3 tane yurt dışına çıkan ve başarı ile futbol oynayan futbolcuların başında Emre gelir. Geçen sene kaptanlık, liderlik, aidiyet duygusu Samandıra'daki beklediğimiz atmosferin oluşması konusunda bizimle birlikte oldu. Geçen sene garip bir sezondu. Kabus gibi geçen seneden daha kötü geçirdik.

YAYINCI KURULUŞTA KRİZ VAR

Yayıncı kuruluş ile kriz var. Uzadıkça Anadolu kulüpleri etkilenecek. En büyük gelirleri yayıncıdan geliyor. Federasyon ile yayıncı arasında garip bir ilişki var. 250 milyon Dolar konuşuluyor toplam. Bunu kabul etme lüksü dahil yok. Mevcut kontrat şartının aynen devam etmesini istiyoruz. 4 hafta geçti, milli ara geçti bir ödeme yapıldı. Bu ödemenin mevcut şartname koşulları çerçevesinde yapıldığı takdirde ilk ödeme 140 milyon dolar olmalı. Bize yapılan ödeme 365 milyon TL, yani 45 milyon Dolar. Yüzde 35 ödeniyor. Skandal... Biz durumdan rahatsızız. Bundan sonraki yayın ihalesinde kulüplerin onay vermeyeceği sistem olmayacak. Kulüpler sistemin içinde olmalı.

Ali Koç: Fenerbahçe'yi şampiyon yapacaklar algısı yapılıyor ile ilgili etiketler Fenerbahçe Ali Koç Emre Belözoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.