Ali Koç'tan Sözcü'ye selam

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, cumartesi günü video konferans yoluyla gerçekleştirilen Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Toplantısı'nda kulübün resmi ilanlarını artık sadece, iktidar karşıtlığıyla bilinen Sözcü gazetesinde yayınlatacaklarını açıkladı.

Mesut Özil transferiyle büyük sükse yapan Sarı-Lacivertli kulübün başkanı, transferden önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Külliye'de kabul edilmişti.

Mesut Özil'in transfer sürecinde Erdoğan'a yakınlığıyla bilinen Acun Ilıcalı gibi bir medya patronuyla birlikte hareket eden ve "yüzyılın transferi" gerçekleşirken arkasına iktidarın gücünü alan Koç'un, Sözcü çıkışı kafalarda soru işareti bıraktı. 

Divan Kurulu'nda cevapladığı soruları günler öncesinden alan Ali Koç'un durduk yere Sözcü gibi, Erdoğan'ın yakın zamanda "O gazeteyi almayın" diyerek tepkisini dile getirdiği bir gazeteyi ön plana çıkarma çabası, bu ne perhiz bu ne lahana turşusu dedirtti.

Ali Koç'tan Sözcü'ye selam ile ilgili etiketler Ali Koç Mesut Özil Fenerbahçe

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.