Ali Koç basın toplantısı düzenledi! Neler söyledi?

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, İdlib'den gelen şehit haberleri nedeniyle ertelediği basın toplantısını bugün düzenledi. TFF Başkanı Nihat Özdemir ile ilgili sert eleştirilerde bulunan Ali Koç "Kendisi ile şahsi bir problemim tabi ki olamaz. Ama Fenerbahçe kırmızı çizgimdir" diyerek, "Kendisine kırgınız, kızgınız" dedi. İşte, Ali Koç basın toplantısı düzenledi! Neler söyledi? Detaylar haberimizde...

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Ali Koç'un açıklamalarını canlı olarak aktarıldı. . İşte, Ali Koç basın toplantısı düzenledi! Neler söyledi? Detaylar haberimizde...

ANTALYASPOR MAÇIYLA BAŞLADI

"Hepinizin bildiği pozisyonlar bunlar ama bütünüyle baktığınızda başka bir resim çıkıyor ortaya. 4. hafta Alanyaspor maçıyla başladı, sizinle paylaştığımız pozisyonlar bize göre yoruma açık olmayan pozisyonlar. 2 kusurlu gol yedik, kural hatası için başvurduk."

"Bizi üzen bunun ele alınma şekliydi. Başvuru yapılmadan kural hatası yoktur açıklaması yapıldı. Az kalsın WhatsApp üstünden karar alınacaktı. IFAB kararı okunmadı. Antalyaspor maçında pek çok maçta verilen, bize gelince verilmeyen Jailson'la aynı şekilde olan bir el var."

KAYSERİSPOR MAÇINDA PENALTIMIZ VERİLMEDİ

"Kayserispor maçında 3 penaltımız verilmedi. Tüm Türkiye'nin tartıştığı bir maç olmasına rağmen ertesi hafta maç aldı Arda Kardeşler. Yeni Malatyaspor maçında kaçırdığımız penaltının tekrar edilmesi gerekirdi, 1 hafta sonra biz yapınca tekrar edildi ama bu doğru karardı."

"Bunun yapılması gerekiyordu, doğru karardı. 4 dakika 17 saniye Göztepe maçında bizim golümüz hakkında istişare edildi. Ne edildi bilmiyorum. Aut atışına korner verildi, döndü gol oldu. Bir derbi deplasmanında yanlış bir taç kararı verilmiş gol olunca ortalık yangın yeriydi"

TRABZONSPOR MAÇINDA GOLUMUZ VERİLMEDİ

"Trabzonspor maçında Max Kruse'nin hiçbir temasının olmamasına rağmen golümüzün verilmemesini de gördünüz. Bizim lehimize olsa ne Fenerasyon kalmıştı, ne Zorlu toplantısı, ne bir şey..."

"Bu haksızlıklara her hafta yeni bir olay eklenmekte. Son olarak Ankaragücü maçında, o maçta iyi oynamadık, takımı oturmamışken bizi yendikleri için tebrik ederim ancak gol öncesinde VAR'a gidip golün iptal edilmesi gerekiyordu."

 

Ali Koç basın toplantısı düzenledi! Neler söyledi? ile ilgili etiketler Fenerbahçe Ali Koç canlı izle canlı yayın basın toplantısı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.