Ali Kırca’nın evine gizlice giren kişi yakalandı!

Gazeteci Ali Kırca’nın İstanbul Kuruçeşme’deki evinde gerçekleşen hırsızlık olayının şüphelisi, 3 ayrı ev ve iş yerinde hırsızlık yaptığı suçlamasıyla Kapalıçarşı'da yakalandı. 1 ay sonra yakalanan şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Gazeteci Ali Kırca’nın İstanbul Kuruçeşme’deki evinde gerçekleşen hırsızlık olayının şüphelisi, olaydan 1 ay sonra yakalandı.

GEÇEN AY HIRSIZ GİRMİŞTİ

Ali Kırca'nın Beşiktaş ilçesine bağlı Kuruçeşme semtinde bulunan evine geçen ay hırsız girmiş, evden bazı değerli eşyalar çalınmıştı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, Kırca'nın evine giren hırsız olduğu belirtilen bir kişinin, Fatih’teki Kapalıçarşı'da yakalandığı duyuruldu.

BAŞKA HIRSIZLIKLAR DA YAPMIŞ

Hırsızlık şüphelisinin çıkarıldığı mahkemece tutuklandığı belirtilen açıklamada, şüphelinin 1 Ocak’ta Şişli’de bir konuta girdiğinin, burada ‘kredi kartlarını, 13 parça ziynet eşyasını, bir miktar parayı ve çeşitli yüzükleri çaldığının belirlendiği’ ifade edildi.

Daha sonra başka ev ve iş yerlerine de giren Y.B. adlı hırsızlık şüphelisinin, Ali Kırca’nın ikametinden ise ‘3 adet bilgisayar, antika kılıç, ziynet eşyası ve muhtelif eşyaları çaldığı’ kaydedildi.

Şahsın, dün (12 Ocak) İstanbul Kapalıçarşı’da yakalanarak gözaltına alındığı aktarılarak, “Konu ile ilgili yakalanan Y.B. 12.01.2022 tarihinde 3 ayrı 'evden hırsızlık' ve 'iş yerinden hırsızlık' suçlarından sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir” denildi.

Ali Kırca’nın evine gizlice giren kişi yakalandı! ile ilgili etiketler hırsız Kapalıçarşı Beşiktaş ali kırca yakalandı evine giren
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.