Ali Kılıç'ın karıştığı kazada ifade alan polise FETÖ'den ihraç 

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın alkollü olarak araç kullanırken bir araca çarpması sonucunda mağdur ettiği P.K.’nın emniyete ifade vermesi sonrasında bir polis memurunun konu ile ilgili açığa alındığı iddia edilmişti.  SuperHaber'in edindiği bilgiye göre, polis memurunun tam da Ali Kılıç'ın mağdur ettiği kişinin ifadesin almasından sonra FETÖ soruşturmasından ihraç edilmesi kafaları karıştırdı.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

İstanbul’da FETÖ terör örgütü ile ilgili başarılı operasyonlar yapan İstanbul Emniyet Müdürlüğünün devam eden çalışmaları sonrasında bazı polis memurları memuriyetten ihraç edildi. Bu ihraçlardan birisi de Maltepe Emniyet Müdürlüğünde yaşandı.

Maltepe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Küçükyalı Polis Karakolunda mağdur P.K’nın ifadesi alınan polis memurlarından birinin FETÖ terör örgütünden dolayı soruşturma geçirdiği  ve bu nedenle  memuriyetten ihraç edildiği öğrenildi.

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın alkollü olarak araç kullanması ve yaşanan kazayla ile ilgili mağdur ettiği P.K., Maltepe Küçükyalı Karakolunda ifade verdi. İşlem sonrasında ifadeyi alan bir polis memurunun açığa alındığı iddia edildi. Ancak olayın gerçek nedeni farklıydı.

Edinilen bilgiye göre mağdur P.K’nın ifadesini alan polis memurunun geçmişten süregelen FETÖ soruşturmalarından dolayı memuriyetten ihraç edildiği ve Mağdur P.K.’nın ifadesiyle uzaktan yakından herhangi bir bağının bulunmadığı öğrenildi.

Alkollü araç kullanarak kaza yapan Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın mağdur ettiği P.K.’nın ifadesini alan Polis Memurunun FETÖ iltisaklı iddiası ile Kurul tarafından 375 sayılı Kanun Hükmünde kararnamenin geçici 35.maddesi gereğince memuriyetten ihraç edildiği öğrenildi.

 

Ali Kılıç'ın karıştığı kazada ifade alan polise FETÖ'den ihraç  ile ilgili etiketler maltepe belediyesi ali kılıç
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.