Ali İsmail Korkmaz ile ilgili sözler! 6.ölüm yıl dönümü...

Ali İsmail Korkmaz ile ilgili sözler! Ali İsmail Korkmaz, Gezi Parkı protestolarına katılan kişiler arasında yer alıyor. Korkmaz, eylemler sırasında darp edilmişti. Sonrasında ise Korkmaz yaşamını yitirdi. Ali İsmail Korkmaz ölümünün yıl dönümünde anılıyor. İşte Ali İsmail Korkmaz ile ilgili sözler! Detaylar haberimizde...

Ali İsmail Korkmaz ile ilgili sözler! Ali İsmail Korkmaz'ın ölümünün üstünden 6 yıl geçti. Korkmaz, Eskişehir'dek Gezi Parkı eylemlerine katıldı. Korkmaz, katıldığı eylemde darp edildi ve yaşamını yitirdi. İşte Ali İsmail Korkmaz ile ilgili sözler! Merak edilen detaylar haberimizde...

Fenerbahçeli olduğu bilinen Ali İsmail Korkmaz için yazılan tezahüratın sözleri şöyle:

Daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya
Öptüğü çubuklu forma, yaşayacak anısında
Ali İsmail Korkmaz, Fenerbahçe yıkılmaz

ALİ İSMAİL KORKMAZ KİMDİR?

Ali İsmail Korkmaz, 18 Mart 1994'de Hatay'da doğdu. İlk öğrenimini Ekinci Nevzat Ceylan İlköğretim Okulu'nda tamamladıktan sonra Antakya Hüseyin Özbuğday Lisesi'nde orta öğrenimine başladı. Liseden mezun olup Anadolu Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği Bölümünü kazandı.

Darp edildikten sonra kaldırıldığı hastanede 38 gün komada kaldıktan sonra 10 Temmuz 2013 tarihinde yaşamını yitirdi.

Ali İsmail Korkmaz'ın vefatından sonra Eskişehir'de heykeli dikildi. Yaşamını yitirdikten sonra Türkiye'nin birçok ilinde protesto gösterileri yapıldı. Fenerbahçe taraftarları ise “Ali İsmail Korkmaz” marşını besteleyerek çeşitli maçlarda bu marşı söylediler.

Ali İsmail Korkmaz ile ilgili sözler! 6.ölüm yıl dönümü... ile ilgili etiketler Gezi olayları Taksim Gezi parkı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.