Ali Gözüşirin'den Barbara Palvin'e sitem!

Oyuncu Ali Gözüşirin, 2014'te tanıştığı Victoria's Secret modeli Barbara Palvin ile ilgili açıklama yaptı: ''Tanıştığımızdan beri Instagram’da takipleşiyorduk. Geçen yıl sevgilisi oldu, beni takibi bıraktı. Sanırım erkek arkadaşı istemedi.''

'Ufak Tefek Cinayetler' ve 'Her Yerde Sen' dizileriyle tanınan Ali Gözüşirin, Episode dergisinin YouTube kanalına röportaj verdi.

Ali Gözüşirin'den Barbara Palvin'e sitem!

Pazar Postası'nın haberine göre Victoria's Secret modeli Barbara Palvin ile 2014 yılında Türkiye'ye geldiğinde tanıştıklarını söyleyen oyuncu o günden beri Instagram'da takipleştiklerini anlattı.

Ali Gözüşirin'den Barbara Palvin'e sitem! - Resim : 2

Ali Gözüşirin ''Kadınlar her millette aynı. Arada mesajlaşıyorduk. Geçen yıl Dylan Sprouse ile sevgili olduktan sonra birden beni takibi bıraktı. Herhalde erkek arkadaşı istemedi'' dedi.

Ali Gözüşirin'den Barbara Palvin'e sitem! - Resim : 3

Macar asıllı Barbara Palvin Victoria's Secret'ın gözde mankenleri arasında. 

Ali Gözüşirin'den Barbara Palvin'e sitem! - Resim : 4

Ali Gözüşirin'den Barbara Palvin'e sitem! ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.