Ali Eyüboğlu'nun koronavirüsle mücadelesi!

Magazin gazeteciliğinin önemli isimlerinden olan Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu, eşi ile birlikte koronavirüse yakalandığını ve atlattığını duyurdu. Virüsün kendisine nasıl bulaştığını ve neler yaşadığını anlatan Eyüboğlu, 'Allah düşmanımın başına vermesin" ifadesini kullandı.

Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu, koronavirüsü yendiğini açıkladı. Eyüboğlu, tedavi sürecinde eşiyle birlikte neler yaşadıklarını tek tek anlattı.

27 Temmuz’dan bu yana hastalıkla boğuştuğunu belirten Eyüboğlu, bir video hazırlayarak takipçilerine tüm detayları anlattı. Tek başına bir otel odasında dünyaya kapalı şekilde iyileşmeyi beklediğini anlatan Eyüboğlu, “27 Temmuz’dan beri Sultan Abdülhamid Hastanesi’ndeyim. Allah düşmanımın başına vermesin, çok sorunlu bir hastalık” diye konuştu.

Koronavirüsten yoğun bir şekilde korunmaya çaba harcadığını anlatan Ali Eyüboğlu, ham maske taktığını hem de sosyal mesafeye dikkat ettiğini söyledi. Eyüboğlu, aynı tedbirleri eşinin de aldığını ama buna rağmen hastalığa yakalandıklarını açıkladı.

Ali Eyüboğlu'nun koronavirüsle mücadelesi!

"EŞİMİN İŞ YERİNDEN GEÇTİ"

Usta gazeteci, “Sanıyoruz eşimin iş yerinde eşime, ondan da bana koronavirüs maalesef geçti.21 Temmuz’da eşimde rahatsızlıklar başladı. Hastaneye başvurduk. Eşim covid-19 testi yaptırdı, sonuç pozitif çıktı. Bunun üzerine hastanenin acil servisine gittik” ifadelerini kullandı.

Eşinin detaylı bir şekilde kontrol edildiğini ve ilaçlar verilerek eve gönderildiğini belirten Eyüboğlu, kendisi ve oğluna da test yapıldığını ve negatif olduğunu ifade etti.

Tansiyon ve şeker hastalığı da bulunan Ali Eyüboğlu, pandemi hastanesi olan Sultan Abdülhamid Han hastanesine giderek tedavilerinin burada başladığını söyledi.

Ali Eyüboğlu'nun koronavirüsle mücadelesi! ile ilgili etiketler Ali Eyüboğlu Koronavirüs Korona Milliyet gazeteci
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.