Ali Edizer görevinden alındı mı? Ali Edizer kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

Ali Edizer görevinden alındı mı? Ali Edizer kimdir? Kaç yaşında, nereli? Tepki çeken sözleri sonrasında GATA Başhekim Yardımcısı Ali Edizer’in görevinden alındığı kaydedildi. Dr. Ali Edizer'in medeni hukuk hakkındaki sözleri sosyal medyada tepkilere neden olmuştu.

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Ali Edizer, sosyal medya hesabı üzerinden Esra Erol’un programı hakkında bazı mesajlar paylaşmıştı. Yaşananları sert bile eleştiren Dr. Ali Edizer’e büyük tepkiler gelmişti.

Edizer tarafından paylaşılan videoda, "Neden aldatıyorsunuz? Bir başkasını seviyorsanız, onu da alın. İnsan yuvasını yıkar mı? Medeni kanunla zaten mücadele ediyoruz" ifadelerini kullandığı belirlendi. Edizer'in bu sözleri tartışma başlattı. CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, konuya ilişkin Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile görüştüklerini kaydetti.

Sağlık Bakanlığı Teftiş Kurulu tarafından hakkında inceleme başlatılan Edizer, sözleşmesi feshedilerek görevinden alındı.

ALİ EDİZER KİMDİR?

Sağlık Ocağı Hekimliği, Hakkâri'de Askeri Hekimlik, İl Sağlık Müdür Yardımcılığı, 11 yıl çeşitli özel sağlık kuruluşlarında hekimlik ve yöneticilik, Sağlık Bakanlığı Özel Kalem Müdürlüğü, Gn Md Yardımcılığı, SGK İlaç ve Eczacılık Daire Başkanlığı görevlerinde bulundu.

Adı Soyadı: Ali Edizer
Ünvanı: Hekim
Bölümü: Başhekim Yardımcısı
Eğitimi: Yüksek Lisans
Lisans: Gazi Ün. Tıp Fakültesi
Yüksek Lisans: THK Üniversitesi İşletme

Ali Edizer görevinden alındı mı? Ali Edizer kimdir? Kaç yaşında? Nereli? ile ilgili etiketler GATA ali edizer
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.