Ali Ece: O hakem Yaşar Kemal adını hak etmiyor

Beşiktaş'ın deplasmanda Gaziantep FK'ya 3-1 mağlup olduğu maçın en tartışmalı anı Siyah-Beyazlılar'ın genç kalecisi Ersin Destanoğlu'nun kırmızı kart gördüğü pozisyondu. Fanatik yazarı Ali Ece, hakem Yaşar Kemal Uğurlu'nun kararını ilginç bir benzetmeyle eleştirdi.

Fanatik Gazetesi yazarı Ali Ece, Beşiktaş'ın 3-1 mağlup olduğu Gaziantep FK maçının kritiğinde hakem Yaşar Kemal Uğurlu'yu nükteli bir dille eleştirdi. 

Ece, "İlk yarıda Ersin’in gerçekten faul yaptığı pozisyonu kartsız faulsüz es geçen 'Orhan Pamuk' Uğurlu’nun fifti fifti pozisyonda Ersin’e kırmızı göstermesi maçın olayıydı. Kendisi, 'Yaşar Kemal' adını hak etmiyor çünkü büyük yazarın standart bir kalitesi vardı!" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'a da seslenen Ali Ece, şunları yazdı:

"Sergen hocam, onu ne kadar sevdiğimi saydığımı çok iyi bilir ancak maalesef bu yenilgi ona da yazar! Devre arasında Oğuzhan ve Dorukhan’ın ikisini birden çıkarmak panik değişiklikti. Ayrıca N’Sakala’nın Rıdvan’a göre artısı nedir, ne değildir çok tartışılır!"

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Ali Ece: O hakem Yaşar Kemal adını hak etmiyor

 

Ali Ece: O hakem Yaşar Kemal adını hak etmiyor ile ilgili etiketler Beşiktaş Gaziantep FK Ali Ece yaşar kemal uğurlu
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.