Ali Çevik kimdir? Hangi göreve atandı?

Ali Çevik kimdir? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndaki kritik görevlere atamalar gerçekleştirildi.Atanan isimler arasında Ali Çevik de yer aldı. Detaylar haberimizde...

Ali Çevik kimdir? Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nda yer alan görevlere atamalar yapıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından atamalar gerçekleştirildi. Peki Ali Çevik hangi göreve atandı?

Resmi Gazete'de yayınlanan Cumhurbaşkanı kararına göre;

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Aile ve Toplum Hizmetleri Genel Müdürü Muhammet Örnek görevden alınarak yerine Ali Çevik atandı.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nda açık bulunan Personel Dairesi Başkanlığı'na Necip Gülmüş atandı.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nda açık bulunan Avrupa Birliği ve Mali Yardımlar Dairesi Başkanlığı'na Kadının Statüsü Genel Müdür Yardımcısı Süreyya Erkan atandı.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı İstanbul Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Önal İnaltekin görevinden alınarak yerine Arzu Gür atandı.

Ali Çevik kimdir? Hangi göreve atandı? ile ilgili etiketler Cumhurbaşkanı Resmi Gazete
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.