Ali Çetin: Paylaşımdan haberim yok

Denizlispor Başkanı Ali Çetin, Fenerbahçe maçı öncesi tansiyonu düşürecek açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe ile kardeş kulüp olduklarını söyleyen Çetin, Yeşil-Siyahlı kulübün Twitter hesabından yapılan ve 15 yıl önceki olaylı maçın hatırlattığı videoyla ilgili konuştu.

Denizlispor Başkanı Ali Çetin, kulübün Twitter hesabından paylaşılan Fenerbahçe videosu hakkında açıklamalarda bulundu. Beyaz TV'ye konuşan Çetin, "Pişman olacak bir şey yapmadık, bir yanlış anlaşılma var. Art niyet olmayan bir paylaşımdı. Benim bilgim dahilinde değildi, özür dilenecek bir durum da yok. Arkadaşlarımız kötü bir şey yapmadı. Her iki camiadan da tepki gelince kardeş kulübümüzle karşı karşıya gelmemek için kaldırdık" dedi. 

15 yıl önce oynanan olaylı Denizlispor-Fenerbahçe maçından görüntülerin yer aldığı video, "Hatırla" denilerek paylaşılmıştı. Kısa sürede spor kamuoyunun gündemine oturan paylaşım, Başkan Çetin'in talimayıla kaldırılmıştı. O maçta, Denizlispor kazanırsa kümede kalacak, Fenerbahçe kazanırsa şampiyon olacak. Horozlar, 15 dakikaya yakın uzayan maçtan galip ayrılınca Galatasaray şampiyon olmuştu. 

Ali Çetin: Paylaşımdan haberim yok ile ilgili etiketler Denizlispor Fenerbahçe ali çetin
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.