Ali Babacan'ın yeni partisinin ismi nedir? Ne zaman açıklayacak?

Ali Babacan'ın yeni partisinin ismi nedir? Ali Babacan, uzun süredir çalışmalarını yürüttüğü partisini Çarşamba günü kuracak. Uzun süredir çalışmanın ardından belli olan isim araştırılmaya başlandı. İşte Ali Babacan'ın yeni partisinin ismi nedir? Ne zaman açıklayacak? Merak edilen detaylar haberimizde...

Ali Babacan'ın yeni partisinin ismi nedir? Uzun süredir çalışmanın ardından belli olan isim araştırılmaya başlandı. Ali Babacan, uzun süredir çalışmalarını yürüttüğü partisini Çarşamba günü kuracak. İşte Ali Babacan'ın yeni partisinin ismi nedir? Ne zaman açıklayacak? Merak edilen detaylar haberimizde...

Ali Babacan aylardır kurulması beklenen yeni partisini, kulislere sızan bilgiye göre çarşamba günü kuracak. Babacan'ın partisinin ismi ise DEVA Partisi olacak.

ÇARŞAMBA GÜNÜ KURULACAK

Ali Babacan'la birlikte Sadullah Ergin, Nihat Ergün ve Beşir Atalay gibi isimlerin de kurucuları arısında yer alacağı yeni partinin kuruluş dilekçesi çarşamba günü İçişleri Bakanlığı'na verilecek.

İSMİ VE LOGOYU BABACAN AÇIKLAYACAK

Bakanlığa dilekçe verilmeden önce Ali Babacan, partinin ismini ve logosunu açıklayacak. Babacan'ın, yeni partinin programını genel çerçevesiyle kamuoyuna açıklaması bekleniyor.

ANKETLERE GÖRE DESTEK ÇOK DÜŞÜK

Kamuoyu araştırma şirketlerinin açıkladığı anket verilerine göre, Babacan'ın kuracağı partiye vatandaştan destek gelmedi.

Ali Babacan'ın yeni partisinin ismi nedir? Ne zaman açıklayacak? ile ilgili etiketler Ali Babacan Son dakika yeni parti Açıklama deva
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.