Ali Babacan'ın partisinin ismi ne olacak?

Ali Babacan'ın partisinin ismi ne olacak? Ali Babacan geçtiğimiz günlerde Ak Parti'den istifa etti. Babacan'ın istifasının ardından Babacan'ın yeni bir parti kuracağı kulislerde konuşuluyor. Peki Ali Babacan'ın partisinin ismi ne olacak? Detaylar haberimizde...

Ali Babacan'ın partisinin ismi ne olacak? Eski Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, 18 yıl sonra AK Parti'den istifa etti. Babacan'ın istifasının devamında ise siyaset kulislerinde 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün de destek vereceği düşünülen yeni bir partinin kurulacağı yer alıyor.

Milli Gazete'nin haberinde, Huzur Partisi adı için Türk Patent ve Marka Kurumu'na 18 Nisan'da başvuru yapıldığı ifade edilmişti.

PATENT BAŞVURUSUNDAN BİR GÜN ÖNCE ALAN ADI ALINDI

Huzur Partisi ismiyle ilgili patent başvurusundan 1 gün önce yani 17 Nisan'da ise, 'huzurpartisi' alan adının (Domain) alındığı ortaya çıktı.

ÖZGÜRLÜK VE HUKUK ADI 1 TEMMUZ'DA ALINDI

Babacan'ın partisi için dile getirilen Özgürlük ve Hukuk Partisi ismiyle ilgili de bir gelişme yaşandı. 'ozgurlukvehukuk' ile 'ozgurlukvehukukpartisi' alan adlarının 1 Temmuz'da alındığı görüldü.

HUZUR PARTİSİ ABD'DEN, ÖZGÜRLÜK VE HUKUK PARTİSİ İZMİR'DEN

Türkiye'deki siyasi partilerin internet siteleri için kullanılması zorunlu olan org uzantısıyla alınan 'huzurpartisi' 'ozgurlukvehukukpartisi' ile 'ozgurlukvehukuk' alan adları, partinin ismiyle ilgili spekülasyonları destekler nitelikte.

Öte yandan 'huzurpartisi' alan adının ABD'den, 'ozgurlukvehukuk' ile 'ozgurlukvehukukpartisi' İzmir'den alındığı tespit edildi.

Ali Babacan'ın partisinin ismi ne olacak? ile ilgili etiketler AK Parti Ali Babacan
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.