Ali Babacan, 6'lı masada açtığı çatlağı daha da büyüttü: Böyle bir tablo güven oluşturabilir mi?

Seçimlere tek başına gireceklerini açıklayarak 6'lı masada çatlak açan Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, bir Youtube kanalında yaptığı konuşmayla ittifaktaki sorunların sinyalini verdi. Babacan, "6 genel başkan ayrı ayrı şeyler söylüyor. Böyle bir tablo güven oluşturabilir mi? Mümkün değil" dedi.

Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, partisinin tek başına seçime gideceğini açıklamasıyla 6'lı masada çatlak açmıştı. Babacan, şimdi de ittifakta işlerin yolunda gitmediğini itiraf etti.

Sabah gazetesinin haberine göre; Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, YouTube kanalında yayın yapan bir gazetecinin canlı yayınında itiraf niteliğinde sözler sarf etti.

Ali Babacan, "Siz de bana sordunuz. Özelleştirme... Şimdi 6 partinin ortak Cumhurbaşkanı adayı bugün özelleştirmeyle ilgili ne söyleyecek? Diyelim ki bugün adayımız şu diye açıklasak. (Kılıçdaroğlu'nun kamulaştırma ifadesi hatırlatılıyor) Evet belki başka bir genel başkana sorsanız başka bir şey diyecek. Başka genel başkana sorsanız başka bir şey söyleyecek. Cumhurbaşkanı adayı da başka bir şey söyleyecek. Böyle bir tablo vatandaştan destek alır mı? Böyle bir tablo vatandaşın güvenini oluşturabilir mi? Mümkün değil yani.." dedi.

 

Ali Babacan, 6'lı masada açtığı çatlağı daha da büyüttü: Böyle bir tablo güven oluşturabilir mi? ile ilgili etiketler Ali Babacan Deva Partisi 6lı masa 6 muhalefet partisi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.