Ali Baba Sultan Cemevi'ne saldırı iddiası! Şüpheliler yakalandı

İstanbul'un Pendik ilçesinde bulunan Ali Baba Sultan Cemevi ve Kültür Merkezi'nin penceresi sabah saatlerinde kırılmıştı. Pendik Kaymakamlığı, Ali Baba Sultan Cemevi ve Kültür Merkezi'nin penceresine saldıran şüphelilerin yakalandığını duyurdu.

İstanbul'un Pendik ilçesinde bulunan Ali Baba Sultan Cemevi ve Kültür Merkezi'nin penceresi sabah saatlerinde kırıldı. Pendik Kaymakamlığı'ndan yapılan açıklamada, Ali Baba Sultan Cemevi ve Kültür Merkezi'nin penceresini kıran şüphelilerin yakalandığı belirtildi.

ŞÜPHELİLER YAKALANDI

Konu ile ilgili Pendik Kaymakamlığı'ndan yapılan açıklamada, "Bugün sabah saatlerinde İlçemiz Ertuğrulgazi Mahallesinde bulunan Ali Baba Sultan Cemevi ve Kültür Merkezi penceresinin kırıldığı ihbarı alınmıştır. Olay yerine sevk edilen güvenlik güçlerimizce Cemevi görevlileri ve mahalle sakinlerinden alınan bilgiler ışığında failler yakalanmıştır. Konuyla ilgili adli soruşturma başlatılmıştır." denildi.

 

Ali Baba Sultan Cemevi'ne saldırı iddiası! Şüpheliler yakalandı ile ilgili etiketler Pendik Saldırı Ali Baba Sultan Cemevi Pendik Kaymakamlığı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.