Ali Atay'ın mutluluğunun sebebi ortaya çıktı... Hazal Kaya hamile mi?

Son olarak, dün akşam yayınlanan 5. bölümüyle final yapan FOX TV'nin Misafir dizisiyle ekranda olan 31 yaşındaki oyuncu Hazal Kaya'nın ikinci kez anne olacağı konuşuluyordu. Eşi Ali Atay'ın "Çok mutluyum lan" şeklindeki bir tweetinden dolayı ikinci kez hamile olduğu iddiası ortaya atılan oyuncu Hazal Kaya gerçeği açıkladı.

Geçtiğimiz günlerde oğulları Fikret Ali'nin 2. yaş gününü kutlayan Ali Atay ile Hazal Kaya çiftinin ikinci bebeklerini bekledikleri iddia edildi. Oyuncu, senarist, yönetmen Ali Atay'in Twitter hesabından "Çok mutluyum lan" şeklindeki paylaşımı ortalığı karıştırdı. Ali Atay paylaşımında, "Çok mutluyum lan" ifadelerine yer verirken Hazal Kaya’nın da eşinin bu paylaşımına kalp koyarak karşılık verdi. 7 Şubat 2019'da evlenen çiftin hayranları bu hamlelerini 'ikinci bebek geliyor' şeklinde yorumladı. Ancak gerçek kısa süre sonra ortaya çıktı.


HAMİLELİK İDDİALARINA HAZAL KAYA'DAN JET CEVAP

Eşi Ali Atay'ın paylaşımından dolayı ikinci kez hamile olduğu ileri sürülen oyuncu Hazal Kaya açıklama yaptı. TV8 ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programına özel açıklama yapan Hazal Kaya, hamilelik iddiasını yalanladı.


Ali Atay'ın paylaşımının yanlış anlaşıldığını söyleyen Kaya, "İddialar doğru değil, Ali'nin attığı tweet yanlış anlaşıldı. İşle ilgili bir gelişme sebebiyle o tweeti attı" şeklinde konuştu.

HAZAL KAYA - ALİ ATAY


Hazal Kaya'nın, yakın çevresine, "Hamile değilim" dediği öğrenildi. Gazeteci Birsen Altuntaş, Twitter hesabından "Hazal Kaya cephesine sorduk. 'İkinci bebek yok' denildi. Ali Atay'ın tweeti de bir iş konusuyla ilgiliymiş" mesajını yayınladı.

HAZAL KAYA - ALİ ATAY

 

Ali Atay'ın mutluluğunun sebebi ortaya çıktı... Hazal Kaya hamile mi? ile ilgili etiketler Hazal Kaya Ali Atay Sosyal Medya Twitter
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.