Ali Akman, Eintracht Frankfurt'ta ilk antrenmanına çıktı

Ali Akman, yeni takımı Eintracht Frankfurt ile ilk antrenmanına çıktı. Bursaspor'a para kazandırmadan ayrıldığı için yönetim tarafından sözleşmesi feshedilen genç golcü, hayli hırslı göründü... Öte yandan, Yeşil-Beyazlı kulübün başkanı, "Para alamıyoruz" paylaşımı yapan futbolcuların özür dilediklerini açıkladı.

Bundesliga ekibi Eintracht Frankfurt ile ön protokol imzalamasının ardından Bursaspor'da kadro dışı kalan Ali Akman, sözleşmesinin feshedilmesinin ardından Almanya'nın yolunu tuttu. Yeni takımına katılan 18 yaşındaki golcü, ilk antrenmanına çıktı. 

Ali Akman, Eintracht Frankfurt'ta ilk antrenmanına çıktı

BURSASPOR NEREYE KOŞUYOR?

Bursaspor Başkanı Erkan Kamat, Olağan Genel Kurul Toplantısı’nın 22 Mayıs tarihinde yapılacağını açıkladı. Kulübün finansal anlamda zor durumda olduğuna değinen Kamat, "Bursaspor’un her kuruşu el konulmuş şekilde" dedi. 

Geçtiğimiz günlerde, sezon başında beri hiç para almadıklarını kamuoyuyla paylaşan Bursasporlu futbolculara da değinen Kamat, şunları söyledi:

“Haciz memurları ile biz boğuştuk. Hesaplara blokeler koymuşlar. 70-75 günden beri bunları düzene koymak için uğraşıyoruz. Ama başarılı olamadık. Futbolcuların da haklı tarafları var. Bir eksiklerimiz oldu. Hatamız varsa da kabul ederim. Bu kadar da objektifim. Ama çocukların yaptığı açıklamada bazı cümle hataları var. Çocuklarla konuştum. Ne oluyor dedim. Kendileri de kabul ettiler. Özür dilediler. Nasıl böyle bir işin içinde olduk dediler. İmzaların da istek dışı atıldığı, takım arkadaşlığından dolayı dediler. Birileri bir şeyler yazmış, futbolcuların önüne getirmiş, bunları imzalayın demişler. Dışarıdan düşmanlar mı var? Hayırdır. Geçen sezon da Bursaspor’a mı düşmanlık ettiler? 89 milyon TL’lik bütçe ile Süper Lig’e çıkılamamış.”

Ali Akman, Eintracht Frankfurt'ta ilk antrenmanına çıktı ile ilgili etiketler Bursaspor Ali Akman Erkan Kamat
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.