Ali Ağaoğlu'ndan Kadir Topbaş için olay sözler!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden ayrılan Kadir Topbaş’ın istifası hakkında konuştu.

Çekmeköy Park projesinin lansmanında konuşan Ali Ağaoğlu, “Gitti, gitmesi de iyi oldu Bizim memlekette bir laf vardır: “Gidenin arkasından konuşulmaz gömün gitsin’ dedi.

ali-kadir

Sözcü’nün haberine göre, Bürokrasinin çok ağır işlediğinin altını çizen Ali Ağaoğlu, “Ben 1954 doğumluyum. 50 senedir iş hayatının içindeyim. Bürokrasinin bu kadar ağır gittiği bir dönem yaşamadım. Bunu sayın Cumhurbaşkanımız da söylüyor. Özellikle belediyelerde bırakın başkanı zabıta bile yolda yürürken kibirden dünyaları ben yarattım havasında” diye konuştu.

Belediyelerin hizmet yarışında geride kaldığını ifade eden Ağaoğlu, “Belediyeler halktan koptu. Herkes farklı şeyler peşinde koşuyor. Bunun böyle sürdürülebilir olmayacağı görüldü. Ciddi sıkıntılar var, hükümet de bunun farkında ve gereğini yapıyor” değerlendirmesini yaptı.

Ali Ağaoğlu'ndan Kadir Topbaş için olay sözler! ile ilgili etiketler Ali Ağaoğlu kadir topbaş
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.