Aleyna Tilki'yi isyan ettiren olay

21 yaşındaki genç şarkıcı Aleyna Tilki, Nişantaşı’ndaki gittiği bir sağlık merkezine isyan etti. Tilki, “Çok çalışıyorum, yorgun düşüyorum. Kontrol için gittiğim klinikte babaanne gibi davrandılar. Rezzillikleri diz boyu” dedi.

Şarkıcı Aleyna Tilki önceki gün Nişantaşı'ndaki bir sağlık kliniğinden çıkarken objektiflere yansıdı.

Aleyna Tilki'yi isyan ettiren olay

Snob Magazin'in haberine göre; Kontrol için merkeze geldiğini, tansiyonuyla ilgili bir sorunun olduğunu ve bu nedenle koluna tansiyon holter cihazı takıldığını anlatan genç şarkıcı "Tansiyonumu ölçüyorlar çok çalıştığım için hep hasta oluyorum. Arada böyle doktora kontrol yaptırıyorum 'Niye tansiyonum düştü?' diye. Beni yaşlı sanacaklar öyle değil, gençliğin enerjisini fazlasını tükettiğim için hastalandım. Her şey tertemiz çıktı. Kolumda yaşlı babaanne gibi şey tansiyon aleti var. Rezillik ya valla. Ne ben ne de başkaları böyle davranmalarını hak etmiyoruz. Herkes işini yapmalı" şeklinde konuştu.

Aleyna Tilki, hayranlarının sosyal medyadan desteklerine de teşekkür etti.

 

 

Aleyna Tilki'yi isyan ettiren olay ile ilgili etiketler Aleyna Tilki Nişantaşı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.