Aleyna Tilki'nin yeni şarkısı sızdırıldı! "Ekibimde düşmanlarım var!"

Sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen 22 yaşındaki ünlü şarkıcı Aleyna Tilki son dönemlerde yayınlandığı İngilizce şarkılarla dikkat çekmişti. Tilki şimdi de, Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada önümüzdeki haftalarda piyasaya sürmeyi planladığı yeni şarkısının sızdırıldığını söyledi. 

Kıyafetleri, özel hayatı ve sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarla gündemden düşmeyen Tilki şimdi de, "Ekibimde düşmanlarım var" ifadelerine yer verdiği paylaşımıyla dikkat çekti.

Aleyna Tilki'nin yeni şarkısı sızdırıldı! "Ekibimde düşmanlarım var!"

Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, yeni şarkısının sızdırıldığını belirten ünlü şarkıcı Aleyna Tilki şu ifadeleri kullandı: 

"EKİBİMDE DÜŞMANLARIM VAR"

 "Yaklaşık iki hafta sonra 'Tanırım İntiharı' adlı şarkımı çıkartıyorum. Serdar Ortaç albümüne kaydettiğim ve çok daha sonra çıkacak olan bir demo sızdırıldı. Şimdi çıkartacağım şarkının önüne geçmek için bir tuzak bu. Ekibimde düşmanlarım var. Benim haberim var, sizin de olsun"

 

Aleyna Tilki'nin yeni şarkısı sızdırıldı! "Ekibimde düşmanlarım var!" ile ilgili etiketler Aleyna Tilki Sosyal Medya Twitter albüm
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.